Балога: Хотів би я помилятися, але парламент свідомо перетворюють в болото

18
1

Такий сценарій, наголошує політик, вигідний лише тому, хто хоче одноосібно керувати усім, починаючи від дитячих садків, закінчуючи міжнародними переговорами.

"Верховна Рада знову не працює, голосів у сесійній залі немає. Порядок денний – взагалі окрема тема. Якщо його почитати, то може скластися враження, що ми живемо в умовній Польщі, чи Чехії, де головна проблема – зміна радянських назв. У мене виникає питання – чому керівництво Верховної Ради досі не винесло на порядок денний питання щодо подання заявки на вступ до НАТО. Погоджуюсь, таке рішення буде швидше символічним і запізнілим. Але воно дає Заходу хоча б якісь підстави допомагати Україні. Чому парламент, як орган державної влади, легітимність якого ніким не піддається сумніву, не є майданчиком для ухвалення рішень?", - зауважив народний депутат.

"Висновок напрошується сам. Хотів би я помилятися, але парламент свідомо перетворюють в болото, яке не здатне навіть позбавити повноважень депутатів-сумісників, не те, що приймати рішення в інтересах національної безпеки. Такий сценарій вигідний лише тому, хто хоче одноосібно керувати усім, починаючи від дитячих садків, закінчуючи міжнародними переговорами", - акцентує він.

"Якщо ми будемо чинити опір агресору лише через призму влади і майбутніх виборів, краще відразу підняти білий прапор, або триколор. Шановні, якщо ви переживаєте за посади, то скажу вам так – той, хто буде добросовісно працювати зараз, той гарантовано буде при справі і після виборів. Якщо Яценюк буде сумлінно проводити реформи на посаді прем’єра – народ захоче його відставки після виборів? Чи може хтось захоче звільняти Коломойського з Дніпропетровська? Та ні – тричі попросять, щоб залишився ще хоча б на пару років. Те саме стосується і Турчинова – якщо Верховна Рада буде виразником інтересів народу, то під її стінами не буде ні шин, ні акцій протесту", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

П
ПІПО

100% БОЛОТО. ЦЕ БОЛОТО СЬОГОДНІ НЕПРОГОЛОСУВАЛО ЗА ЗВІЛЬНЕННЯ СУМІСНИКІВ І ви, три брата с ларца, в тому числі Де ваша логіка???? Говорите одне , а робите зовсім інше.

Читайте також