Балога: Комуністи готові виконувати будь-які примхи за замовленням «старшого брата»

18
7

На думку політика, у стосунках України і РФ є цікава закономірність: коли російська влада не взмозі вплинути на нашу державу – у хід пускають останній аргумент – «вірних лєнінців».

"А українські комуністи завжди готові і махати «прапорами дружби», і відроджувати сталінізм в усіх його проявах, і відстоювати колгоспно-радянську модель економіки. Іншими словами – будь-які примхи за замовленням «старшого брата». Цього разу вони планують зібрати до 28-29 жовтня (тобто рівно за місяць до Вільнюського самміту) кілька мільйонів підписів за проведення референдуму про вступ до Митного союзу", - зауважує народний депутат.

"І в мене, і в переважної більшості українців такі «ініціативи», крім посмішки, інших емоцій не викликають. Думаю, що у політиків країн ЄС – також. Вони вже давно звикли до різних виявів політичного дикунства, і не лише українськими «червоними». Однак уявляю «картинку» на російському телебаченні про мільйони українців, які рятуються від «європейської чуми» і крокують на Схід, до червоних зірок Кремля", - підкреслив віктор Балога.

Коментарі

М
Магнус

Нічого Балога не організує - кишка затонка. Більше ніж пост у ФБ - це вже все вищий пілотаж. Тому чекати від брехливої людини і патякала-політика чогось більшого - просто нонсенс.

СУ
Слава Украине

В.И. , а вы организуйте сбор подписей(референдум, это ж по Закону положено) в поддержку ЕС и докажите свое преимущество. Это будет честно. Для эксперемента- вы в Закарпатье, а Карасев у себя на родине- в Харькове. Вот как народ решит, пусть так и будет. У всех совесть будет чиста перед историей. Об этом думать никогда не поздно.

I
ISVAN

ЗАКАРПАТЕЦЬ. З твоїм розумом у компартїї будеш перший, так що скоро вступай у їхні ряди, бо вони з кожним днем усе слабші.Кіть ся у говні не розумієш ,не ліз у політику!

З
Закарпатець

Іванко та й Павлик ніц не годні без того, оби їм указав шо робити старший брат. На себе подивися. У якому місці ти політик? Покажи, вать у фейсбуці напиши, бо на більше ти просто не здатен. Тільки на пусті, нудні і вже по саме нікуди обридлі балачки.

Г
гоцул

мене цікавить ! Балога не дурний чоловік , жаль тільки що тратить час на партії , якби сам пішов в політику - то було б діло. ти марян дурником жиєш - дурником і здохнеш

М
Марян

мене особисто думка балоги не цікавить,кого цікавить його думка?

Ф
федя

....Комуністи готові виконувати будь-які примхи за замовленням «старшого брата».......... Так само як і Ви, Вікторе Івановичу, тільки от Комуністів запросли на банкет а Вас - ігнорують от Ви і проводите дні напрольот у фейсбуках

Читайте також