Балога: Кожара взагалі втратив гальма

15
8

Політик жорстко розкритикував урядовця за заяви про Дмитра Булатова.

"Цей, з дозволу сказати, міністр Кожара, який хоче переговорів з ЄС лише в присутності Росії, здається, повністю втратив гальма. Розумію, цей покидьок сам нічого не говорить, його такого знайшли, щоб молотив все, що опрацьовується на Банковій. Але, це ж якими потрібно бути нелюдами, щоб сказати всьому світу: "в хлопця лише подряпини на обличчі", або "ми уже дорослі, але жити будемо, якщо можна, то лише під наглядом великої Росії", - зауважив Віктор Балога.

"Це не керівництво країни. Таких немає навіть серед душевно хворих у лікарнях. Я вже мовчу про мюнхенські перли, що Україна можливо стане банкрутом. Так хто довів країну до банкрутства? Народ? Чи такі "міністри"-раби без роду і честі", - підкреслив він.

Коментарі

В
Ветер

Читаю и удивляюсь сколько же тут поклонников золотого унитаза...Что еще надо сделать этой бандитской власти чтоб хоть задумались...Ни смерти молодых людей ни террор ни то беззаконие что творят менты на пару с уголовниками...

С
Саша

Балога -настояща безстрашна людина.Слава Богу ,що у нас з Вами э Балога.

П
правда

Передивіться ще раз відео,Булатов демонструє грязну майку, брюки, ніби закривавлені руки, обличчя, жодних ран, гематом, а говорить, що тиждень катували, прибивали руки...Через тиждень знайшли його з телебачення...Навіювання з телевізора, люди втрачають об"єктивне сприйняття інформації...Включіть раціо!

Р
р

Виктор Ивановыч идить в прызыденты!!!

000-13 РР

Людину яку катують 8 діб не так виглядає як Булатов, особливо зимою.Інсценація ситуації.Треба заводити толпу щоб майдан не "устав"

7
777

Віктор Іванович, так їх і дальше ...! Скільки можна тих клоунів слухати?

W
Wolf

Кожарі потрібно насести такі самі "подряпини" як у Булатова...

СТ
Самокритика то гуд

"міністри"-раби без роду і честі" - То точно і про ВСІХ без вийнятку

Читайте також