Балога: Кравчук виконує роль модератора Януковича, а не українського суспільства і Майдану

7
7

Політик розкритикував формат круглого столу за участю президентів України - нинішнього і колишніх.

"З результатів зустрічі Януковича з трьома президентами напрошується висновок: Кравчук виконує роль модератора Януковича, а не українського суспільства і Майдану. Тому будь-які переговори в форматі моральних авторитетів, колишніх глав держави призведуть до того, що перший президент, на жаль, буде оголошувати лише думку Януковича", - зауважив народний депутат.

"Ніхто не хоче чути ні Ініціативу "Першого грудня", ні Майдан, ні опозицію. Це не переговори. Це чисте відпрацювання тез, потрібних Януковичу. Тому збиратися якщо і потрібно, то тоді, коли Президент Янукович почне говорити про зняття напруги в суспільстві, як з Майданом, так з опозицією і моральними авторитетами", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

С
Слов"янин

Не байдужому. Спробуйте показати цей ролик на сайті "Закарпаття.онлайн", який позиціонує себе як патріотичний.

С
Слов"янин

Не байдужому. Стосовно відео. Цікавий і корисний ролик. Це один з багатьох доказів підлоти глобалістів. Цікаво, як на нього відреагують наші "волелюбні" євроінтегратори? Ніяк, бо більшість народу відзомбовано майже усіма ЗМІ, які контролюються "українським" олігархатом, себто "смотрящими" від глобалістських структур. Хоч один телеканал показав подібний сюжет? Смішно навіть відповідати. До речі, нещодавно у кримських татар змінилося керівництво. Чого б це? Готується грунт для вахабітів - вірних бійців Піндосії?

В
виборець

Бляха, а де зараз Модератори Балоги? Сплят мабуть. Чи модерувати Балогу просто не вигідно, бо получиться як у тому анекдоті: "ля ля ля ля ля совецкая милиция"

П
пенсіонер

Не бачу різниці, всі четверо однакові зл..ії!!!

П
пенсіонер

Не бачу різниці, всі четверо однакові зл..ії!!!

НБ
Не байдужий

Дуже цікавий ролик про майдан: http://www.youtube.com/watch?v=NBWSGFMlfKg

Ш
Шахта

Уже и комментировать этого псевдополитика не хочется .

Читайте також