Балога: Кремль хоче, щоб інші країни, зокрема Грузія, жили за його лекалами

15
7

"Росія готова відновити дипломатичні стосунки з Грузією на своїх умовах і за власним сценарієм. Дуже сумніваюсь, що нинішнє керівництво Грузії ці умови не прийме", – вважає Віктор Балога.

"Але, якщо «Грузинська мрія» збирається рухатися за дороговказами російського керівництва, через 2-3 роки цю переможну команду мрійників змете власний народ. Бо купити можна раз, два рази, але не постійно", – зауважив політик.

"Виходить, що жити в Грузії, або в будь-якій іншій пострадянській країні, потрібно лише по лекалах Кремля: крок вліво, крок вправо – санкції, тиск, відбір територій. Але будувати вільну державу і при цьому постійно озиратися на Росію – речі несумісні. Про це повинні пам’ятати і в Грузії, і в Молдові, і в Україні", – переконаний Віктор Балога.

Коментарі

ДМ
дід Михайло

Ще за часів Петра влада в Московії перейшла від татар до німців-масонів. З 1917р. влада в Московії-Рассєї до розпаду Совдепії належала кремлівській сионіській владі Другої Совдепівської Хазарії. Сьогодніж влада належить, все тим-же жидомасонам-сионістам, архітекрорам Третьої Хазарії СНД-"Вєлікій Восток", одним з архітекторів засновників являється і Кучман Лейба

В
виборець

та чого ви причепилися до того балоги з його коментами? хай собі, сиротя, пише. ну нічим більше мужику зайнятися. хай себе переконує у власній значимості. вам від того щось болить?:))

З
Закарпатка

А ти знаєш, чого хоче Закарпаття? Чого хочуть закарпатці? Селяни, яким ти наобіцяв золоті гори і після виборів і носа туди не показав? Ти вже загнався в рештки. По саме нікуди.

К
коля

серйозно??? кремль??? грузія??? ти там у свойому паланку геть обкурився???:) не сміши людей! експерт всія тем, блін... що за словесний понос тебе мучить останній рік? убого це все. дуже убого, вітьку...

В
Вуйко

Ти ліпше побзирай, що ви з нещастям Ющенком зробили з Україною, фактично привели до влади Януковича, всіляко боролися з ЮЛЕЮ, а ще зараз маєш совіст щось говорити за теперішній режим та за свободу ЮЛІ та ви її з Ющом виділи на ямі і мечтали про це, ще до приходу Яника, якому ти донедавна служив. Покайся ...

Б
батя

куда ти лізеш вітьок? лиши ти грузію в спокої,ти ліпше дивися шо в Україні робиться

Ф
Фері

"Кремль хоче, щоб інші країни, зокрема Грузія, жили за його лекалами" ............Балога хоче, щоб ВСІ і зокрема ВСІ жили під його дудку.

Читайте також