Балога: крокодилячі сльози угорців про утиски нацменшин - не більш, ніж робота на виборця

2
9

Народний депутат нагадав, що угорські партії в Україні тісно співпрацюють з нинішньою владою, яка й розробила та ухвалила закон про освіту, який на думку Будапешта обмежує права угорської нацменшини.

– Вцілому, позиція нашого МЗС щодо заяв Угорщини по освітній реформі не позбавлена логіки. Адже угорські партії в Україні тісно співпрацюють з владою, їхній представник є членом провладної більшості в парламенті. На Закарпатті угорці також входять до коаліції з ББП, їхні люди підтримують Петра Порошенка і займають важливі посади, – зауважив Віктор Балога, коментуючи слова першого заступника міністра закордонних справ Вадима Пристайка, що позиція Угорщини щодо закону про освіту є неадекватною. – Тобто, логіка говорить про те, що такий стан справ їх задовільняє. А крокодилячі сльози про утиски нацменшин - не більш, ніж робота на виборця, але по-серйозному протистояти владі вони не налаштовані. Бо самі є владою, яка розробила, пролобіювала і ухвалина освітній закон.

Коментарі

Z
Zoltan

Христина ти права: не мож допустити до нас, на Підкарпаттье європейкі цінності, котри були дуже еффективно вигнани у 44-му році!! Треба взяти в рукі калаша, бо плацдарм не готуєтся, він вже готовий!!!!!!!!!!!!!

К
Крістіна

Мадяри тут готують плацдарм - подвійні вивіски, подвійні паспорти, пів Берегівщини державну мову навіть не знає, крики про утиски - що це як не сепаратизм?) росіяни на Сході вже скигліли про утиски - чим закінчилося? Тому позиція В.І. цілком логічна!

*
*****

Правильний коментар від В.І.Балоги.Підтримуємо.

К
Ковач

Брензович і уся кліка мають громадянство мадярщини, з єдного корита крадуть з порошенком та москальом, гнати їх усіх потрібно з Закарпаття на їхню родіну. Одна жидовня народу жити нидає.

Т
Тьотя

При советах ,мадяри вчили і Українську і Російську ,а тепер шо ?

Л
Лось

Правильно. Нич ся не стало. Яка разницы по якому у школі учать ци універі. Никося і так ни учить. А нашто? Старший уже і так муй заступник а менший директор

Ю
Юрко

А чого всі очікують модерізацію. Віктор Іванович правду каже. Як любити жінку то всі, а як женитися, то ніхто не хоче. Пишу дуже культурно, але вигляджє не так

В
вчитель

Не треба робити з цього питання трагедiю, треба знати рiдну мову i мову краiни, де живеш i ще нiхто не вглупiв з того, що знаэ кiлька мов, а навпаки знання кiлькох мов це ознака освiченостi, iнтелекта. I не треба спекулювати мовним питанням.Тарас Шевченко писав - i чужому навчайтесь i свого не цурайтесь - цi слова - достойна вiдповiдь для тих, що вчинили лемент фактично з нiчого.

АМ
аййй маладец

чесно кажучи, чекавим , ТО правда ,нигда ся не діти.

Читайте також