Балога - Лаврову: як штурм військових складів стосується «захисту прав і законних інтересів російськомовного населення»?

16
3

Політик вкотре пояснив міжнародному речнику Кремля різницю між Майданом і тим, що роблять зараз сепаратисти-терористи на Сході.

«Чи є у захисника терористів усього світу, пана Лаврова пояснення, як штурм військових складів стосується «захисту прав і законних інтересів російськомовного населення»? Як би реагувала сама Росія на спроби захоплення арсеналів зі зброєю силами умовного «Народного ополчення Владивостока»? Сумніваюся, що садила би їх за стіл переговорів», - зауважив народний депутат.

«Ні в Києві, ні у Львові, ні в Черкасах в період Майдану на військові об’єкти ніхто не нападав і прапори іноземних держав на адміністративні будівлі не вивішував. Логіка проста: люди, які хочуть, щоб їх почули – протестують, а ті, хто хочуть крові – беруть до рук зброю. З першими – сідають за стіл переговорів, другі – злочинці, з якими повинні спілкуватися слідчі і прокурори», - наголосив Віктор Балога.

Нагадаємо,що цієї ночі було здійснено напад на склади зі зброєю в Артеміську, який військові відбили.

Коментарі

2
25135

Ви це так написали ніби Лавров особисто читає цей сайт. Будьте вже в адекваті. Якщо Росія неслухає Америку і Європу, то якогось Балогу і поготів. Хватить уже думати що читачі - бидло. Люди вже добре вивчили всі ваші понти

З
Закарпатец

Началась операция против своих же граждан есть убитые (простые - даже безоружные граждане) ВСЕ ------ ЭТО КОНЕЦ УКРАИНЕ КАК ГОСУДАРСТВА. АМЕРИКАНСКИЕ ПРОСТИТУТКИ УБИВАЮТ РАБОЧИЙ ДОНБАСС РУКАМИ БАНДЕРОВСКИХ УБЛЮДКОВ. Я ДУМАЮ РОССИЯ НЕ БУДЕТ СТОЯТЬ В СТОРОНЕ, батальоны уже пришли в движение, состоялось заседание совет

А
АВАКОВ

!!!!!!! УВАГА У ДАІ по всіх відділах пройшов збір примусовий коштів із ДАІВЦІВ по 700 доларів за збереження своїх посад на минулому тижні, обурених ДАІшників обіцяли позвільняти із ДАІ, а тепер питання чому на посадах і досі всі керівники районних та обласних ДАІ І МРЕО де люстрація тих хто грабує людей та даішників, адже на протязі кожного місяця ДАІшнику необхідно було заплатити дань у розмірі 2600 гривень, а начальнику МРЕО хабарнику 2600 доларів. ЦЕ ВСЕ ЛЮДСЬКІ ГРОШІ.

Читайте також