Балога: Ледида не пустив школярів на канікули, бо не було б кому махати прапорцями Януковичу

13
7

За словами політика, команда президента зробила йому ведмежу послугу - візит на Закарпаття на фоні першого в Україні масового протесту дітей.

"Зрозуміло, що рішення закарпатської влади - скасувати канікули в школах, пов'язане не з питаннями економії бюджетних коштів. Воно має набагато більше спільного з приїздом у область VIP-персон. Просто той, хто видав це розпорядження, вважає, що власні провали можна прикрити слухняними шеренгами школярів, які будуть махати прапорцями і в примусовому порядку посміхатися делегації з Києва", - зауважив Віктор Балога.

"Не думаю, що Гарант відчуває потребу в масовці з ужгородських і тячівських дітей. Кому вона справді потрібна і яким словом можна назвати цю людину - здогадайтесь самі. Але тим не менше, команда президента зробила йому ведмежу послугу - візит на Закарпаття на фоні, напевно, першого в Україні, масового протесту дітей", - підкреслив народний депутат.

Коментарі

М
Маша

ОО, я бачу тут є люди і геть промитими і зазомбованими мізками...хто там каже завжди правду?? Швидше, хто собі гонить вічно? Третій раз губернаторм він не буде. Хай не мріє. Високого рангу людина, а культури нуль. Шо зробиш, село воно і в Африці село. Дорогим костюмом і планшетом на сесії його із себе не викуриш.

М
мітя

Віктор Іванович правий і завжди говорить іпише правду,яку не кожен насмілиться.

А
Антон

знову коксу нанюхався і у фейсбук поліз коментувати

П
Паша

Пишіть олені що і скільки можете це вашому конюху не поможе

В
Василь

це вже перебор. Робити подібні заяви - це Опускатися до рівня плінтуса, хоча що ж, для Балоги це саме його рівень. І більше того, хотіти заскочити у крісло губернатора і дозволяти собі такі коментарі не дуже розумно. )) Про це Вітько не подумав?

Г
Гість

та що ж ви таке кажете? та у вас талант! талант робити з мухи слона...........

Н
Незалежний

Протест який влаштували ваші Щадеї, Чубірки! Віктор Іванович, чого ви дітей вигнали на вулиці? А сам сдите і скиглете у фейсбуці!?

Читайте також