Балога: Лідери Майдану мають бути у владі з перших днів

13
2

За його словами, це гарантія того, що цінності, за які загинули люди, не будуть підмінені політичною доцільністю.

"Екс-президент Янукович став частиною трагічних сторінок української історії. І чим швидше ми їх перегорнемо, тим швидше зможемо будувати нову державу. Але зараз найбільшу небезпеку вбачаю в мародерстві - вуличному і політичному. Дуже важливо, щоб персональні інтереси політичного крила не взяли верх, над інтересами держави і суспільства. Головна мета Майдану - це все ж таки перезавантаження країни, зміна принципів, головний з яких полягає в тому, що влада не є приватною власністю, а держава - дійною коровою", - зауважив він.

"Переконаний, участь лідерів Майдану у владі з перших днів - це гарантія того, що цінності, за які загинули люди, не будуть підмінені політичною доцільністю. Прізвища цих лідерів відомі усім, і вони повинні продовжити робити свою справу, але в статусі державних діячів", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Р
Рахівський

Терміново при змінах треба зачистити та закрити в казимати працівників карного розшуку УВД убозу ужгородського міськвідділу та райвідділу, які кришували кримінальні угруповання по зачистці домів та квартир Ужгородщини діливши з ними гонорари.Скоти лешко кувик, кириканич, улинець, стефанишин зять гол. апел. суду корупціонера крегула, який разом із варцабою буковчаником немешом россохою замяли пограбування жителя Ужгородського району на 40 000 доларів працівниками карного розшуку яких затримали при поділі гонорару із злочинцями у Франкківську київські убозівці.Категорично не можна запускати в домівки працівників карного розшуку тому, що вас через декілька днів пограбують. Нехай скоти здохнуть і знають що люди їм не пробачать. Закарпаття повинно знати скотів у погонах. Слава героям які загинули на майдані!!!!!!!!!!!

ДА
до автора

лідерам Майдану нема місця. все вже жиди юлі розписали.

Читайте також