Балога: Маємо нарешті перейти на західний календар, а не святкувати разом з "русским миром"

7
9

Про це народний депутат Віктор Балога написав у своєму профілі Facebook.

"Після того, що рашисти зробили з нашими дітьми, жінками, старими та молодими – ми не можемо в один день разом з цими хазарами святкувати Великдень. Бо Паска - це свято добра і життя, а вони сатанинські виродки, що уособлюють собою абсолютне зло.

Тим більше, що для значної частини Україні християнські свята за московським застарілим Юліанським календарем вже давно є ментально чужими, бо від них йде сморід руського міра, в якому давно немає справжньої віри та християнської любові," - написав Віктор Балога у себе на сторінці у Фейсбук.

"Розумію, чому наші ієрархи різних конфесій довго думають та вагаються з такою радикальною реформою, але впевнений, що досить скоро всі наші Церкви перейдуть до цивілізованого західного календаря, по якому ми живемо й у світському житті. А до цього часу закликаю всіх українських християн приєднатися до наших справжніх друзів, до тих, хто дійсно вірить в Бога, в Україну та нам допомагає – вірників західного обряду та разом з ними радіти світлому та величному святу Воскресіння Христового вже цієї неділі.

Оскільки, переконаний, що справжня віра, яка йде від серця, важливіше за звички та традиції. А орда нехай тішить себе скрепами та догниває у своєму болоті."


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

НЩ
Нижньому, що до Мирка

Московським "дерьмом" смердиш, небоже, за юліанським календарем святкують лише гудняєвські піддані, а що до греко-католиків - тобі слід знати, що лише на Україні поки-що святкують по цьому календарю, але є велика впевненість, що останній рік. Освячувати паски кровю разом з рашистами не захоче жоден поважаючий себе християнин, хіба лише секта сидора.

ДМ
До Мирка

За юліанським календарем Пасху святкує весь православний світ і греко-католики також. Не розпалюйте війну, а посилюйте молитву за нашу рідну Землю. Кожен нехай сам вирішує , коли йому святкувати найбільше християнське свято.

М
Мирка

До А))) ви із московських будете? Ходіть до Москви і там пропагуйте свої молитви.

В
Віра

Люба агентура кремля то є від сатани, що показала реальність. Чорти у рясах не виключення.

ІВ
Іван Васильович

І я бим так казав!

А
Аня

Повністю підтримую.

Р
Ривера

Та ,то в сю неделю,шо прийде Пасха ,нэ?

А
А((((

Може посилити молитви за нашу рідну ЗЕМЛЮ, аби перестала проливатися кров невинних людей.Я думаю що ми живемо в демократичній країні де кожна людина сама має ПРАВО вирішувати як і коли їй святкувати і з ким... Слава Богу. Миру всім,і Божої Благодаті.

НТ
но та нє

ото би добре було

Читайте також