Балога-молодший підсів на Comedy (ФОТО)

35
12

Як і решта "золотої молоді" Мукачева.

У п'ятницю ввечері, 27 січня в ресторані Daily, що у ТРК "Щодня" відбувся вечір у стилі Comedy клубу. Заклад був заповнений вщерть. Переважно, молоддю - "золотою". Серед гостей цього вечора були помічені син міністра МНС Андрій Балога, директор ТРК "Щодня" Юрій Турянчик, один з лідерів гурту "Рокаш" Віктор Янцо з дружиною, син головного соціаліста Закарпаття Андрій Пристая, а також молоді директори банків та фірм міста.

Хлопці з команди "Хватило не фантазии" жартували про політику, секс, мера Мукачева. Найвдаліша, на нашу думку: "Діти вже не вірять у Святого Миколая. До них приходить Віктор Балога (з подарунками - ред.)"

Коментарі

В
валька

місцевий я Вас підтримую.Я роблю по 12 годин на добу 2 дні роблю 2 дні дома. Обіцали 1200 на руки.І це зарплата, вони б прожили на таку зарплату?

А
Ангеліна

Эта группа уже выдохлась, исчерпала свои возможности. Шутки её незатейливы, плоские. Темы повторяются каждый раз в худшем варианте. Короче, ребята гонят уже откровенную халтуру. Пытаются выехать на приглашённых "звёздах". А это уже начало творческой смерти.

I
InterMEZZO

Уважаемый Юра Чори - акцент делался не на то что там делал Віктор Янцо з дружиною, а на то как оформляют новости редактора сайта. Вот так вот

ЮЧ
Юра Чорій

Друзі, існують різні заходи та різні вподобання, ОБИРАЙТЕ своє, те що вам рідніше, не лізте в гумор, якшо відчуваєте, що це не ваше, співайте краще пісні і не заважайте розвивати культуру в Мукачеві. Когось цікавило питання, що робить на заході Віктор Янцо з дружиною???, пояснюю, являється запрошеним гостем!!! ще якісь питання є??? Я думаю гурт РокаШ, заслуговує того, щоб їх виділили з толпи, адже не кожен добивається того, щоб їх кліпи були в ротації на М1. Творіть свою історію і тоді про вас заговорять!!! Спасибі всім, хто був присутній на Comedy Daily від корпорації ХнФ. Ми зробим ваше життя Яскравим!

РМ
Редакція Мукачево.net

Шановні читачі, коментарі модеруються через порушення правил коментування. Між іншим, ваші роздуми також можуть бути розцінені як спроба маніпуляції, адже до чого вибори у випадку з Віктором Янцо та його дружиною?

(
(

2 InterMEZZO так вибори ж стартанули от і чистять. раньше не було, тоже замітив що подчищати стали за своїми коментами навірно піла команда нужну картинку малювати)

I
InterMEZZO

Впервые почувствовал на себе гнев АДМИНОВ!!! Неужели "Віктор Янцо з дружиною" действительно относится к "золотой молоді"? И стоило из за этого удалять первый комент к этой публикации????

К
Кароліна

Це популярні мукачівські КВН-щики з Мукачівського державного університету.Це талановиті студенти з розвиненим почуттям гумору,яких з нетерпінням чекають на різних виступах.З кожним разом ці молоді студенти удосконалюють себе ще більше і професійніше.А те що син В.І.Балоги присутній на таких заходах, то це нормально і добре.Він теж молода людина,яка любить цікаві тусовки та розваги для молоді.І не треба вишукувати якісь негативи, щодо Андрія.Хороша та здорова дружба між молоддю це здорово,не дивлячись хто який статус займає у суспільстві!

9
911

Ерик, это ты решил так пошутить?:) всем же все понятно по поводу семейства Виктора Ивановича...

Е
ерік

Як син міністра МНС може відноситись до "золотої молоді", якщо його батько офіційно декларує свої доходи на рівні пару сотень гривень, чи можливо хтось неправильний у арифметиці та своїх розрахунках?

У
ужгородський

місцевий - завжди знаходиться така людина як ви... аж смішно... полазьте ще по сайтам новин та позалишайте свої незадоволені коментарі, може тоді вже ваше життя стане кращим...! фе!

М
місцевий

Нам би їх проблеми, але є бог на небі він все бачить, хтось з жиру біситься, а хтось за 1000 грн. на заводі працює. Справедливість по їхньому.

Читайте також