Балога: Москаль, Пацкан & Ко розхитали ситуацію в області, не поділили владу і втекли до Києва

6
5

За словами народного депутата, з кожним днем з’являється все більше доказів того, що події 11 липня в Мукачеві були добре спланованою провокацією.

– Вони говорили, що на Закарпатті потрібно відновити інститути державної влади. Що ми бачимо? Вони їх зруйнували. Ситуація в області близька до анархії. Бездіяльність силових структур призвела до того, що в Ужгороді і Перечині вибори були куплені, в Сваляві – фальсифіковані. Міліція бездіє. На тлі протестів і свавілля криміналітету, голова ОДА тікає у відпустку. Влада у області відсутня, – заявив Віктор Балога, коментуючи поствиборчу ситуацію в області.

– Вони говорили, що йдуть боротися з контрабандою, але в словацьких та угорських ЗМІ регулярно з’являються повідомлення про затримання нелегальних вантажів з території України. Вони казали, що будуть боротися з вирубкою лісів, хоча цей «бізнес» перейшов на промислові масштаби. Мені особисто доводилося зупиняти цілі лісовози, – наголосив політик. – Вони говорили, що йдуть очисти владу Закарпаття, а в підсумку попризначали на посади учасниць конкурсів краси. Вони обіцяли звільнити область від бандитів, а по факту – привели їх до влади. Вони говорили, що на Закарпатті бракує політичної стабільності, а по факту – самі ж її зруйнували. Одні люди з команди Президента звинувачують інших в штурмі приміщення ОДА. Вони розповідали, що в області політична корупція, а самі намагалися продати посаду мера Ужгорода за 400 тисяч доларів.

– Вони розхитали ситуацію в області, не поділили владу і зараз втекли до Києва. В Ужгороді протести, в Сваляві – тітушки, в Перечині ситуація загострюється з кожним днем. Існуючим вакуумом у владі користуються бандити, щоб легалізувати куплені і фальсифіковані результати виборів. Апеляції до центральної влади залишаються без відповіді. Вони випустили з пляшки джина і вмили руки, – підсумував Віктор Балога.

Коментарі

П
Патріот

Балога-молодець! Первий (Москаль) пошол. Пора гнати із Срібної землі бандитів(пашкуляка,блюка енд компані). Ганьба,што на нашій ЗЕМЛІ урядують бандюки.

Н
НеЙмар

Їм народ не довіряє, народ їх не любить!Вони таку низьку підтримку не очікували. Провалилися на всіх рівнях. поРОШЕН і Ко. Не зможе побудувати свою владну вертикаль починаючи від обичної сільської ради закінчуючи обласною радою. Як буде губернатор командувати в області від БПП, якщо вони взагалі не мають більшість???і зачесалося їм, побігли в Київ, звалюючи проблему, не удачу одинина одного...Не получилося захопити і Закарпаття під банду порошенківську. Ще й вибори мера профукали...провал одним словом. Ганьба їм козлам. Взагалі губернатора мала би вибирати обласна рада і точка. А не президент сам призначати....це що за децентралізація влади про яку вже 2 роки пищать? децентралізацію хочуть а порох дальше командує, призначає та знімає сам кого хоче?

С
Споглядач

Не думав, що Москаль такий лопух

7
777

Цього слід було і чекати

LM
L M

В. І. Беріть ви помаленьку область у своїй руки, верніть Закарпаття в те русло, в якому має йти вперед. Поки є ще шо спасати. Удачі вам!!!

Читайте також