Балога: Мої найстрашніші очікування почали збуватися

5
12

За словами політика, до роботи в новій владній команді готують кандидатів, орієнтованих на східний вектор розвитку держави.

«І мова йде не про «налагодження добросусідських стосунків». Все набагато серйозніше. Влада готується до реінкарнації того проекту, з якого український народ вирвався 20 років тому. Це найгірший сценарій для України, який тільки можна було уявити. І дуже прикро, що його намагаються протягнути перед початком першої стадії інтеграції України в цивілізований простір», – зауважив Віктор Балога у своєму Facebook.

«Зрозуміло, що інтеграція на Схід – це не шлях до вирішення проблем України, а їх консервування, якщо не відкат на 10 років назад. Політично і економічно для нас це означає побудова проекту «Білорусь-2».А реалізовувати цей проект будуть старі і добре відомі кадри, для яких це шанс повернутися із небуття. І дуже прикро, що нинішня влада ведеться на цей розвод. Їм, а отже і нам, з цілком серйозним виразом обличчя пропонують наступити на ті самі граблі – трохи пофарбовані, але такі ж гнилі та ржаві як і раніше», – підкреслив політик.

«Відповідна база для цього вже готова. З «доброї волі» одних і за бездіяльності інших, прийнято закон, який відкриває двері будь-яким маніпуляціям з громадською думкою. І в цій ситуації ті, хто зараз вважають себе господарями ситуації, через рік-два стануть не те, що «молодшими братами», а чужими пасинками», – наголосив Балога.

Коментарі

Р
русин

Уже той з вінтом крутиться коло хитрої попи?:) От і заскулів Віктор. Піпец підкрався непомітно. Прийде до влади Медведчук, ломанеться Балога у свою Європу,і думаю не один:))) Але і там не сховається:))) А завтра заткнувши рот, тихенько з Павликом і Васьком проголосують за "Брежнєва" на посаду голови ВР і за "Андропова" Прем"єр-міністра:))) От тобі і КПРС:)))

%
%

Пан Балога, досить лякати і задурювати голови людям! Развал союза с подачи запада был на руку таким ворам как сам пан Б.,которые разграбили страну,сделались олигархами за одну ночь,и теперь рассказывают куда нужно идти народу, в европе наш народ нахрен никому не нужен. Нас и сейчас уничтожают всяким гмо,прививками,дибильными западными "шоу",кабальными условиями за евро-кредиты. То не народ вырвался 20 лет назад,то таким как пан Б. дали зеленый свет - деребань, пока есть что. Результат имеем,народ с зарплатой 1000грн и миллионеры типа Б., толпо-"элитарное" общество,а по простому рабовладельческий строй. В котором все живут и сами того не осознают.

Х
Хаїм

Балога- це, кажучи по- одеськи, шньорер, або по- нашому, ковдуш, іще по- російськи - прихлебатель. Він любить бути тільки при владі, якнайближче до корита. Перед виборами регіони назвали йому суму, за яку вони готові були прибрати його до своїх рядів, але він, Балога, навіть і як завидівський провінціал, на таку "мізерну" суму не погодився, бо вже бачте ж, був міністром!, начальником канцелярії у прищавого Юща! Він зброю "толкал за границу, откаты сгребал"! А регіони сьогодні "тушку" можуть придбати по "дешёвке"! Ось так і вилупився із Балоги провладника, який "дуже намагався" приєднити Україну до Європи,- опозиціонер, завидівський бунтарь. -:)))))))

З
закарпатець

Якщо проаналізувати коментарі Медведчука і Балоги у фейсбукові, то проглядається одна цікава деталь: відбувається своєрідний діалог політичних антиподів. Євроінтеграція - це, теоритично, дуже добре. А хто нас чекає в Європі? Ніхто. Як своєрідний "буфер" між Європою і Росією, то так. І більше нічого. Відносно Росії. Якщо відкинути політику, а подивитись на економіку, то Україну з Росією ще з "старих добрих часів" поєднує спільний економічний простір, спільна наука в фундаментальних і прикладних галузях. Крім того Україна міцно "сидить" на енергетичній прив'язі Росії. І від цих реалій нікуди не дінешся. Треба розвивати самостійно науку і економіку України, а не займатися "словоблудством". Воно нічого не дає. Тільки сильну Україну будуть поважати і Європа і Росія. Все іншої - це чиста політична спекуляція.

М
мен

та скільки можна прогинатися перед тими москалями,не вже нас Українців нічого не навчила історія "дружньої Росії",мало нам голодоморів,різних воєн ,розкулачувань ,переслідувань,мільйонів замордованих в ГУЛАГАХ.Сьгодня нам доля дарує шанс вступити в сім"ю вільних народів Європи,хоч там теж не паска,але там є правила гри яких всі дотритримуються.Віктор Іванович Ви як сильний політик,із своїми однодумцями повинні все зробити у ВР ,щоб Україна не поппала в лапи путінської імперії

С
Слава

Ну хитрун Балога, як йому вигідно так і морочить людям голови, а сам з Ющенком привели Янковича до влади, три роки служив йому, був біля державного корита, а зараз уже клеїться до опозиції. Да такого хитруна в політиці ще треба найти.

С
Слава

Ну хитрун Балога, як йому вигідно так і морочить людям голови, а сам з Ющенком привели Янковича до влади, три роки служив йому, був біля державного корита, а зараз уже клеїться до опозиції. Да такого хитруна в політиці ще треба найти.

А
Анчар

Як Медведчук, так і Балога були на одній посаді. І Балога робив і робить для Закарпаття багато - цього у нього не відбереш. Так що не варто плутати грішне з праведним. У всякої людини є помилки, є хвилинні слабкості. Будемо сподіватися, що задекларована депутатом Балогою буде відстоюватися у його діях. P.s. Хто там за кого пише у фейсбуці - невідомо:)

F
Fredy

Балозі до Медведчука - як сантехніку до доктора наук. Його лише спасає жидівська ізворотливість і надприродна удача. І завидівському лоху розсуждати на тему інтеграції України в одну чи у другу економічні системи - безглуздо смішно. Я думаю, що він навіть у себе у фесбуці сам і статтю настрочити не може, якась журналістська малолетка там "роздуми" розміщає.

А
Анчар

Так, Балога правду каже. Чи не запізно? Чи не забагато було зроблено для того, щоб до влади у 2010 р. прийшов той, хто пройшов і в Закарпатті, в тому числі дякуючи агітації команди Балоги. Чи не забагато провідники азійської ідеології набрали голосів на останніх виборах від жителів найзахіднішої області України, котрі живуть на кордоні чотирьох європейських держав? І оце тепер бідкатися на рахунок найстрашнішого сценарію - не крокодилячі сльози? Стали народними депутатами - відстоюйте європейський вибір, а не входьте (заради збереження і власного бізнесу також) у тимчасові приятельські відносини з тими, хто затягує зашморг на шиї незалежності України.

Я
ЯРОСЛАВ

Медведчук може говорити буть що,йому залишилось ТІЛЬКИ пильнувати щоб нетрахнули Оксану.Балога правду пише Путінський проект реанімувати союз впритул наблизився до України,якщо народ і дальше буде таким байдужим то знову непокірних зженуть у товарняки і повезуть заселяти Далакий схід. НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖІ,НЕ ДАЙТЕ ЗЕКУ ПРОДАТИ СЕБЕ,СВОЇХ ДІТЕЙ І ЇХ МАЙБУТНЄ!!!

Н
небайдужий

Це Балога говорить про Медведчука, але чомусь боїться вже відкрито називати його прізвище після останніх заяв Медведчука зодо Балоги. Невже Балога зрозумів, що йому не посилі тягатись з таким політиком і все на що він тепер здатен це висловлювати свою думку у фейсбуці.

Читайте також