Балога муляє регіоналам у комітеті з євроінтеграції?

11
4

Про це йдеться у статті газети «Коммерсанть». Регіонали вимагають збільшення власної квоти у комітеті, опозиція – опирається.

Відтак, досі не вдалося затвердити персональний склад комітету, який повинен забезпечити взаємодію Верховної Ради з Європарламентом, зокрема що стосується питання підписання угоди про асоціацію.

За версію видання, регіонали мають намір отримати більшість у комітеті за рахунок позафракційних депутатів у його складі, зокрема поклали око на місце Віктора Балоги. Такий сценарій не виключив і сам нардеп: «Прочитав сьогодні таку статтю. В принципі, хід думок журналіста вірний, а дії Партії регіонів – прогнозовані. Все чим вони зараз займаються, можна було б назвати євроінтеграцією навпаки. Логіка у них одна – зробити усе можливе, аби Брюссель не підписував з нами Асоціацію», – зауважив він у своєму Facebook.


«А якщо моя скромна персона в питанні цивілізаційного вибору України щось вирішує, то всі знають, що я сумлінний парламентарій – ходжу на всі засідання комітету з папкою і блокнотом. А позиція моя відома давно – Україна повинна бути повноправним членом єдиної європейської сім’ї», – наголосив Балога.

Коментарі

ЗВ
Завзенко Вітя

треба нині книгу йому писати, бо дуже файно каже мій тезка. най не він то наступні покоління скористають тими його порадами. гарно каже.мудро.має досвід.думає.

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Кому тільки Балога не муляє. Насамперед він уже намуляв Закарпаттю та так що його у Київ вислали разом з родиною.

T
toni

To pravda!....

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

Віктор Іванович не йдіть з комітету тільки ви приведете Закарпаття та Україну до Європи.

Читайте також