Балога: Митний союз приречений на провал, як і попередні проекти Москви

7
8

Політик звернув увагу, що досі Україні вистачало здорового глузду не брати в них участі.

«Перед тим як взагалі говорити про Митний союз, треба подивитися, чи хоч один московський проект мав успіх. СНД, Союзний договір Росії і Білорусі, ЄЕП – всі вони були приречені на провал з першого дня свого існування. Тому що за ними немає реального змісту – лише чиїсь амбіції. Вони з’являються, впадають в анабіоз і потім знову воскресають під іншими назвами, – вважає Віктор Балога. – Так було зі всіма «потужними» проектами Москви за останніх 20 років. Те саме буде з Митним союзом і ЄврАзЕС. Щоправда, всі ці роки всередині України вистачало здорового глузду не вестися на цей блеф».

Коментарі

П
Політик

Економісти кажуть ,що для того ,щоб впливати на світову економіку потрібно 200 млн людей щоб працювали в одному напрямку...тому Україна є золотою карточкою як для ЄС так і для Митного Союзу і обі сторони хочуть бачити її в своєму складі....як тільки заговорили знову про митний союз ЄС уже сказало шо готовий підписати договір з україною....і путін знає що янукович скоріше з європою підпише і тому є медведчук,щоб поставити перед фактом!!

П
Політик

Скажу вам мою думку, Балога правду каже!Дивіться як бачу я собі майбутні 20 років України!Медведчук(кум путіна) кажуть шо йому дадуть посаду, йому не треба посаду його ціль на Україні провести референдум по новому закону про референдуми який є його ініціативою!Тому і був створений "Український вибір",викинуто мільйони доларів на біллборди для того щоб обяснити людям ,що "країною керуєте ви , ане ті кого ви обираєте"!Він ініціює проведення референдуму по питання"Ви за те ,щоб Україна вступила до Митного Союзу?" і викидуються колосальні бабки збоку Росії для купки голосів....по 1000грн будуть давати..для них копійки ,подивіться які кошти були викинуті ними на виборах в грузії,війною не підкорили її а грошима взяли під себе!Но вернемся до України,проводить Медведчук дане питання по референдуму і ставить перед фактом Януковича ,шо мусиш йти до нас,і після цього не пройде і років 15 і вже Путін буде розтавляти всіх на Україні вплоть кому бути мером!!!!

Г
гуцул

придурки ви конченф,членососите у всякиз Медведчуків,Чечетових,Путіних,а нашого пацана Закарпатського Балогу херячите Казли.До відома Ніхто з Балог неє в партії Регі-анналів,то Брехня!

М
максим

Балога хоче показати, що він у всьому найкраще розбирається, можливо тому він перебігає з однієї партії до іншої. Він заговорив про здоровий глузд, а де був його здоровий глузд, коли обіцяв виборцям не вступати в жодну партію, а сам перший побіг продавати рідного брата до фракції ПР.

А
Антон

Балога діло каже а шавки кремлівсько-медведчуківські лиш воняють без діла

М
мен

москалі прекрасно знають що без України ніякого союзу не буде,от і роблять нам всілякі зашморги,то газові то сирнні то ще якісь придумають і правильно Балога каже не вестися на їхні трюки Юа йти своєю дорогою _в ЄВРОПУ

С
Слов"янин

Годі чекати ідеологічної логіки в діях Балоги. То він з СДПУ(о) - то проти, то він з янеками - то проти, то він з Москвою - то проти... І так надцять разів підряд... Я десь читав про таке поняття, як "політична проституція".

М
Македонский

Походу, господин Балога по этому вопросу, вообще "не в теме"!!!!

Читайте також