Балога: На довиборах у Закарпатську облраду влада кинула проти нас усі сили

11
17

Політик прокоментував результати довиборів, якій пройшли 3 березня.

«Незважаючи на суцільний підкуп, залякування і тиск на виборців, в країні можна і треба перемагати політичних шуллерів. На довиборах у Закарпатську обласну раду влада кинула проти нас усі сили – починаючи від суддів, які ще на старті хотіли зняти мого сина Андрія з виборів, закінчуючи спробами тиску на спостерігачів і виборців», – зауважив народний депутат.

«Ми протиставили їм злагоджену роботу, оперативну реакцію на спроби бєзпрєдєлу і боротьбу за кожен голос. Зі своєї сторони ми зробили усе можливе і неможливе. Але проблема ще й у тому, що переважна більшість «свідомих» громадян тільки розказують як треба жити, а самі навіть не ходять на вибори. Тому, поки кожен з нас не відчуватиме власну відповідальність за державу – доти не матиме хорошого майбутнього», – наголосив політик.

Коментарі

V
vb

балоги не виграли а дуже дорого купили

МС
Микола Староста (Жалива)

Розмішив Шимон з Хуста. Чоловіче Балоги самі знають та розуміють, що вони програли вибори. Що їм стоїло виграти у Чубірка вони ніколи не скажуть, але люди які були на дільницях все бачили, як вони псіхували. Оксана виграла тому, що там не було у неї нормального конкурента, який би міг хоть четвертину їх грошей,які вони викинули потратити на вибори.

МШ
Мих. Шимон з Хуста

Шановні замляки! Дуже цікаво стежити зі сторони на виборчий процес у Ваших виборчих округах. Не знаю чому, але я трохи переживав, хоч для мене ці вибори ніби трохи й побічні. А скажу я Вам ось що: Балоги - молодці!!! Учіться! Вони показали всім, і владі також, як треба працювати! Андрій переміг хоч і з невеликим відривом, але це перемога заслужена. Я розумію, що 290 голосів - це зовсім мало, але ви, шановні, згадайте, як на ОВО С№71 програв Деркач Павлу Балозі (правда після всіх судів та поміняними лакеями у складі ОВК). Там розрив був більше 600 голосів (але ж це по цілоиу округу!), Так, що розрив у Андрія набагато більший (у %-ному відношенні) ніж у Павла по Хустському ОВО№ 71. Андрій молодець, Оксана молодець! Геть регіони з Закарпаття!

Д
денка

жаль бігунця, якого принесли в жертву та не підтримали в потрібний момент одним словом злили. чубирко молодець виграв на нормальних двк, а андрій став циганським бароном. 290 голосів це не перевага

МС
Микола Староста (Жалива)

Віктор Іванович, все до абсолютності на оборот! Ви кинули всі свої останні сили, домовилися(купили) всю так звану "опозицію". Також цікаво, скільки Ви склали актів про підкуп, тиск на спостерігачів та виборців, заявляючи,що він був суцільним? Про концерт з судом зовсім сміх, влада і не стала реагувати на цю вашу маячню. Коли самі на себе Ви подали до суду, просто посміялися з Вас і все.

З
задолбали

Ліпше 25-річний депутат, котрий ще не знає як точно депутатствувати - ала може зробить як по правильному має бути або по свому, по новому. Чи ліпше другий варіант? і не думайте шо ся дуже няня буде слухати, по собі знаю, батька поважаю, з ним ся совітуву, но бізнес веду по новому, по свому і в умовах які відповідають відповідному часу...

F
Fredy

Андрійко, як вважаєш, скільки голосів ти набрав особисто? Хоч сотня є?

F
Fredy

балога не знає ні програвати, ні виігрувати. Міг би мало притихнути та почати щось із цілою своєю файтою починати робити. А то лише соплі, як їх всі пресують. Правду один написав, так в донецьку влада не живе, як у мукачеві опозиція

O
OXANA

Я була у виборчій комісії. Голосовали за Балогу. Це правда. Але ніхто не розумів, що здатен зробити 25-річний депутат, який не уявляє, як можна прожити за 1000 грн. в місяць?!!! І для чого?!!

O
oxana

Які сили?!! Даже не було агітації!??

М
месний

Fredy!твій коментар видалений бо йовжік то модератор на барві або сам БАЛОГА

М
месний

слухай ти йовжик, ти не с табора часом

F
Fredy

Йовжіко, а ко продався за продуктовий пайок, або сидів на виборах, бо боявся потіряти роботу, а само більше повезло тим, хто голосував з 20-00 по 22-00, бо вони получили по 200 грн. від балог, та ще їх і на машині привезли - то по твоїй логіці хто?

N
ncgf

правильно каже Йовжіко

Й
ЙОВЖІКО

Правильно хто продав душу за 100 гриваків від Реші Анналів і проголосував за Данецьку Партейку Галубих нехай згадає за своіх дітей і внуків що будуть лизати гудзицю Даунецьким бандюковичам і Конюха бригаді

М
макс

Яка свідомість.На цих виборах народ показав свою повну продажність.У Мукачівському районі купували голоси за Садварія по 50 гривень.То вже нижче плінтуса.Пофіг людям усьо і дороги, і школи, і медицина.Бабло решает все!

І
іван

знаєте ви добре ош програлисьте у Мукачеві.

Читайте також