Балога: На довиборах в Закарпатську обраду ми могли взяти усі 5 округів

3
13

Політик в інтерв'ю Дзеркалу тижня зарікся йти на вибори разом з закарпатською опозицією, якщо та не буде працювчати командою.

"Опозиція також хотіла зіграти на цих довиборах (на довиборах у Закарпатську облраду - ред.). Ми погодилися і дали такий шанс, а вони що? Профукали, і це виключно їхня відповідальність. Ударівець, що знявся у Виноградові, почав мочити "фронтовика" — у підсумку переміг регіонал! То я й кажу: хлопці, якщо ще раз кудись із вами йти, то або ви дієте командно, або я в цьому участі не беру. Вже були прецеденти, коли я за них агітую, а вони мене по всіх округах "полощуть", - зауважив Віктор Балога.

Усе інтерв'ю політика читайте у матеріалі: Віктор Балога: У мене одне нагальне питання: євроінтеграція

Коментарі

Я
ЯРОСЛАВ

НА даний час у Закарпатті немає сильнішого за популярністю - БАЛОГУ,а "високоповажні" люди на кшалт конюха ,здатні лише продавати Закарпаття та лизати гузицю баньдюковичам!!! Можете зі злості обісратися ,але то є ФАКТ!!!!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ПЗ
Погляд збоку

Цікаво, просто.... А хто високоповажні люди в Закарпатті????

СН
Самі на

Балога міг тільки купити ці округи...де опозиція здалася, там Балога поставив на своїх, а де не піддалася на провокації то мала вплив! Я вважаю, що в Балоги крім родичів і людей як таких нема, всі просто побачили, що цей політик прагне все підігнати під себе! Це в першу чергу стосується Закарпаття, хто із високо поважних людей області підтримує Балогу і його політику? Важко знайти відповідь на ці питання...

П
патріот

хлопці , які вибори про що ви кажете.... гроші , гроші , гроші .... чоловік вам із Мукачева правду каже , та ви то і самі розуміете бо знаете скільки ви з бютжету грошей зняли та на свого кандидата поклали , ми розуміемо що на то був дозвіл Киева .. зато тепер всі держустанови без елементарний засобів роботи , такі наприклад як бумага , ручка , інші канцтовари але то таке мелочі рекомендую у майбутньому не робити цирк а просто призначати депутатів хоть гроші на садики та школи залишаться .

Л
лупиндярош

Я думаю що у В.І.Б. потрібно забрати фейсбук та направити до нього американського психоаналітика, шоб його після втрати посади в уряді, заспокоїв.

В
Виноградівець

У Виноградові ви б ніколи не виграли, шановний, навіть якби луснули.....Дозвольте процитувати мого одного "пересічного" виборця: "Ми голосували не ЗА Івашка а ПРОТИ Любімова". Так що хлопці Вам ще далеко до узурпації влади.

5
5тий

Так, але на щастя ви занадто слабкі для цього.

МС
Микола Староста (Жалива)

А чого лише п'ять, а шестий ні..

ІІ
Іван Іванович

Правда: Балога обіцяв допомогти опозиції фінансово, а в останній момент їх просто кинув.

В
Вася

А крісло Папи Римського взяти не могли?

П
Пішті

Викусіть. Балога взяв свої два округа

А
Адміну.

знов другі винні а не ВІБ.

F
Fredy

Если бы, да кабы...

Читайте також