Балога направив Азарову звернення з приводу протипаводкової програми «Тиса»

7
6

Політик застерігає, що подібна економія може вилізти боком.

«Грім уже вдарив, а баба ще не перехрестилася. Наприкінці 2012 року, коли депутати минулого скликання приймали бюджет, я попереджав, що протипаводкова програма «Тиса» - це не та стаття видатків, на якій можна економити. Але влада зробила вигляд, що мене не почула, і на програму «Тиса» виділила 0 гривень живих коштів (лише 35 мільйонів зі спецфонду, з 315 передбачених програмою на 2013 рік)», – зазначив народний депутат.

«На початку лютого, коли почалися перші паводки – я попередив владу вдруге. Пройшов місяць – Закарпаття знову підтоплює. Дякувати Богу, не так як у 1998-му, але все одно потрібно діяти, і чим раніше, тим краще. Сьогодні ж направлю з цього приводу депутатське звернення до Азарова, нехай тепер шукає гроші де хоче. Сподіваюся – це буде третім і останнім попередженням», – наголосив він.

Коментарі

F
Fredy

Фредікови Вітьок, то ти? Шось уровень бесіди совпадає. Уже сам свої бреди коментіруєш?

Ф
Фредікови

Ти думаєш усі такі лушпаки як ти? Ко тепер дасть тендер балогівській фірми даже кіть така є? Коли ти отрабатуєш інструктаєж своїх шефів приморочених чубирок ледид і шутів то мало кивайте мозгами шо пишете. Люди не є докус дурні.

F
Fredy

Фредікови Начальник-то Щербей, а підряди то через будівельні фірми йдуть, у засновниках багатьох з яких перебувають члени сімей всяких балог та петьовок.

ДД
джон дир

Балога привык воровать с паводковых денег, решил по старой привычке бюджет "потрусить". К халяве привыкаешь быстро, для него каждый паводок на Закарпатье как манна небесная, тем более что местные чиновники не против поучаствовать в дерибане.

Ф
Фредікови

Вуйку ти притрушений хто нись керує МНСом? Твій цімбор по розуму Щербейко. Той красти знає. Хай ліпше Балога не просить гроші бо точно до людей нич не дойде. А Ледида всравби ся мовчить як партізан хоча грошей нема і не буде

F
Fredy

Розтратилися хлопці на вибори! По старій відкатаній схемі хотіли би сімейний бюджет поповнити(відновити))

Читайте також