Балога написав Азарову, аби часом Україну не накрило хвилею, як Кримськ

11
2

Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога звернувся до Прем'єр-міністра, начальника Цивільного захисту України Миколу Азарова дати доручення провести 7 серпня позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

На засіданні Міністр МНС пропонує детально проаналізувати причини, що можуть призвести до виникнення в Україні затоплень великих територій внаслідок сильних дощів і злив, та прийняти відповідні рішення для недопущення подібних випадків.
 
Про це йдеться в листі В.Балоги до М.Азарова.
 
«Нестабільність погодних умов в Україні, висока ймовірність випадання значних (аномальних) опадів з урахуванням наявних проблем, пов'язаних із станом систем оповіщення населення, захисних дамб, гідротехнічних споруд на водних об'єктах держави, вимагають вжиття невідкладних організаційних і практичних заходів», - сказано в листі.
 
Віктор Балога наголошує, що дане питання особливо актуальне у зв'язку з тим, що останнім часом на територіях різних країн світу мали місце сильні опади, які призвели до загибелі сотень людей і завдали значних матеріальних збитків. Зокрема мова йде про Китай, Індію, Грузію.
 
Найбільш резонансною стала повінь у Краснодарському краї Росії, внаслідок якої загинула 171 особа, більше 18 тисяч людей втратили майно, повністю були знищені 400 домогосподарств. У рамках розслідування обставин надзвичайної ситуації затримані мер міста Кримськ, голова Кримського району та голова Управління з попередження надзвичайних ситуацій й цивільного захисту районної адміністрації.

Коментарі

Ю
Юрко

"Балога написав Азарову" Я сподіваюсь, що не через Фейсбук написав. А то, я боюся що окрім Фейсбука він незнає більше нікуди писать. ще би дуже добре було щоб він завів собі Твіттер та збирав своїх однодумців через нього. Цього з нього хватить і хай не лізе у політику. Не його то, не його....

М
марк

Природні лиха завдають збитки держав протягом всього року, але чому Балога згадав це заявити тільки тепер. Можливо, міністр МНС хоче створити вигляд, що він ще чимось займається аби його не викинули з уряду за свою бездіяльність?

Читайте також