Балога назвав 2 першочергові кроки, які треба зробити, щоб зупинити продовольчу паніку

13
8

Народний депутат звернувся до Президента і членів Кабінету міністрів.

– Думаю, ви поінформовані, що наші громадяни буквально змітають з полиць магазинів соціально важливі групи товарів – борошно, олію, цукор, крупи. Це – перша ознака невпевненості в завтрашньому дні, що спричинено абсолютно необґрунтованим курсом валют, - наголосив Віктор Балога.

Для того, щоб не допустити паніки і штучного зростання цін, вам необхідно, додав політик:

1. В необхідній кількості здійснити інтервенцію соціально важливих груп товарів з резервного фонду.

2. Так як при владі сьогодні багато урядовців, у яких профіль – сільське господарство, то вони були в числі перших, хто припинив відпускати важливу продукцію. Це стосується усіх до самого верху – не нагнітайте паніку, не створюйте штучний дефіцит, почніть негайно відпускати продукцію.

– Чи вам, панове, перечислити хто у владі володіє тими, чи іншими активами, і завдяки кому формується штучний дефіцит на продукцію для соціально вразливих верств? Чомусь впевнений, що люди вам за це не подякують, – підсумував Віктор Балога.

Коментарі

1
1

Катя права!Зараз виграють лише безсовісні продавці,які свої просрочені товари продають за завишені ціни.То вони і створили штучний ажіотаж.

С
Сибиряк

У нас в грудні народ в паніці телевізори, холодильники набрав. Зараз не знає куди непотрібну побутову техніку дівати. А казахи скупили всі машини з автосалонів. Скоро буде глобальна криза.

1
111

Катя права на 100%!

П
Провидец

Вчіть Мадярську...

)(@0$ до каті

ти курс долара віділа? ти на базарі була і віділа які ціни? ти хоч раз бачила аби в нашій країні ціни падали? ти знаєш хто в нас при владі? ти вкурсі що таке цепна реакція падіння гривні? ???????????????????????????????????????????

К
Катя

Люди не розумiють,що самi створюють панiку.Якась баба сказала,що срочно треба робити запаси,i бiдолашнi в панiцi згрiбаю ть,весь товар(не важливо,що цiна завищена,термiн придатностi закiнчуэться...)А потiм нарiкають на цiни!Штучний ажiотаж приведе,до пустих полиць,та ще вищих цiн(Та дурням це не поясните...

ПК
першочерговий крок

звільнити Яценія, а потом уже тоті два

ДН
До нижче вказаного посту

В ужасі дворняга. Пой ти дам пачку гручки лем не реви.

Читайте також