Балога назвав 3 кроки, які має зробити Україна, аби налагодити співпрацю з Угорщиною

8
2

– Якщо влада слабка, то все на що вона здатна – це на заяви з обтікаючими формулюваннями про «добросусідські відносини» з Угорщиною, – прокоментував народний депутат заяву МЗС України, яке відреагувало на слова віце-прем’єра Угорщини Жолта Шем’єна, що автономія є ціллю закордонних угорців.

 – Зі свого боку, я впевнений, що далі заяв угорських високопосадовців справа не піде, але це не означає, що не потрібно працювати з факторами, які є передумовою для таких слів, – додав Віктор Балога, перелічивши 3 кроки, які на його думку має зробити українська влада для налагодження справді конструктивних відносин з Угорщиною:

– Перш за все влада має бути щирою у стосунках з угорцями, а не лише використовувати їх на виборах. Для початку – відновити, так званий, Притисянський виборчий округ, який існував до 2002-го року. Це дозволить угорській меншині мати свого представника в парламенті і значно зніме можливе напруження у стосунках з Будапештом, – пояснює політик.

– Спільно з Угорщиною, з залученням коштів Євросоюзу, розбудовувати інфраструктуру територій компактного проживання угорців і розвивати всю область, так як це вигідно Україні і нам в першу чергу, щоб угорці не залишали державу, – додає Балога.

– Нарешті вирішити питання подвійного громадянства. Зараз Банкова лякає угорців, що їм треба визначатися з паспортом. Я ж пропоную цивілізований сценарій: заборонити подвійне громадянство для всіх, хто перебуває у виконавчій і представницькій владі, разом з тим, дозволити його для простих людей, що є нормальною практикою у багатьох цивілізованих державах, – підкреслив народний депутат. – Скажу більше. Напруга виникає через те, що влада не відчуває не лише угорців, тому й виникають такі заяви.


Нагадаємо, що цього понеділка віце-прем'єр Угорщини Жолт Шем'єн заявив у Будапешті, що закордонні угорці повинні прагнути автономії, і ця заява спричинила неймовірний резонанс в Україні. МЗС офіційно відреагувало на неї, не менш "резонансно".

Коментарі

Я
я

а шо боятися подвійного громадянства.наприклад Італія має право але не один Італієць не боіться бо він не буде тікати, а Украіна поклала свій народ у рамки бідноти і боіться шоб з двойним громадянством не втікали .Отож проблема є влада яка нам покращує життя.Не думаю що від хорошого життя хтось втече маючи подвійне громадянство.

ДМ
дід Михайло

Балога на 100% правий. Але, біда в тому, що наша хазарська влада робить все щоб роз"єднавши народи створити хаос. Разом зі створеним нею АТО, вона, ця влада, закриває школи, лікарні, занижує курс гривні, створює сатанинські секти, знищує індентичність народів населяючих територію України, виховує з людини біоробота, який за кусок хліба, наркотики, горілку, секс буде служити їй. В одній із своїх робіт видатний вчений В.М.Бєхтєрєв писав: "Достаточно, чтобьі кто-нибудь возбудил в толпе низменньіе инстинктьі, и толпа, обьеденяющаяся благодаря "возвьішенньім" целям, становится в полном смьісле зверем, жестокость которого может превзойти всякое вероятие". ВОТ КОГО ДЕЛАЮТ, С НАС, ЕВРЕИ.

Читайте також