Балога назвав 3 важливі кроки у реформуванні правоохоронних органів

10
10

Політик закликає до повною люстрації силовиків.

«У продовження теми реформування українських правоохоронних органів. Уже всім зрозуміло, що система настільки прогнила, що результат дадуть лише радикальні зміни - як це робили усі цивілізовані держави, які реально хотіли побороти корупцію. Приклад - операція «Чисті руки» в Італії, коли було арештовано тисячі корупціонерів, в тому числі і 500 політиків», - наголосив народний депутат.

«Тому, на мою думку, Україні потрібно:

1. Поєднати МВС, СБУ і Держслужбу з надзвичайних ситуацій в одну структуру і ліквідувати функціональне дублювання.

2. Повністю (наголошую – повністю) ліквідувати ДАІ і запровадити систему поліцейських патрулів.

3. Створити єдину інформаційну базу. Маю на увазі систему «112», яка під час мого керівництва МНС була повністю підготовлена і для її впровадження не вистачило лише політичної волі президента України.

І – найголовніше. Без чого вищеперераховані зміни не дадуть результату. Під час реформ у Грузії було звільнено близько 90% правоохоронців. Вважаю, що в Україні цей відсоток має бути не меншим», - вважає Віктор Балога.

Коментарі

А
А.И.

в Грузии реформа в полиции проведена за счет США т.е за их деньги...

Л
Лоці

СБУ у цю схему ся не вписує. От зробити його окремим і чисто по профілю- то да. Остальні функції удалити і лишніх паразитів розогнати. Най їх буде у 5 раз менше, - но по дєлу.

Ч
читач

Думка непогана.Але, як на мене, вона просто нездіснима.Тим більше при теперішній владі.Якщо буде змінено владу,це можливо.А так це лише думки, балачки.У Грузії -це був варіант винятковий і радикальний.

M
men

Правильно каже Балога,тільки так можна навести порядок в країні.

Г
гуцул

Дякувати Богу що у нас по дорозі яма на ямі , тож нема як розігнатися . Бо якби були траси як у німців - то вже давно мажори всіх би повбивали на тих поршах . А ДАЇ треба гнати . Бо який з них толк ? хабарі беруть і начальству вділяють . Це ще одна податкова інспекція яка збагачує генералів .

Х
хохол

єдине, що може спасти Україну це повна заборона колишнім політикам, депутатам, міністрам, в т.ч. і таким як Балога приймати участь у керівництві державою хоча б на 10 років, тощо.

М
Марта

балогу пора списати....ібо: он слишком много думает!!!! 0-о

П
Петрик

ваша думка не така вже і важлива як вам здається....адже вона так і залишається думкою врешті.

Г
гуцул

Найголовніший крок у реформуванні правоохоронних органів - не слухати Балогу

С
Сергій

....2. Повністю (наголошую – повністю) ліквідувати ДАІ і запровадити систему поліцейських патрулів. Ага, ви тут людям нарекомендуєте: замість ДАЇшник тепер буде Поліцейський інспектор дорожнього регулювання. Скорочено - ПІДР. От же Вам подякують люди у погонах

Читайте також