Балога назвав 5 пріоритетів для України

5
7

Саме вони, на думку політика, повинні лягти в основу державної політики.

«Вчора один з опозиціонерів озвучив 10 пріоритетів. І ви знаєте, мені дуже шкода, що молоді політики мислять на стільки дрібно і не розуміють, що Україні потрібно займатися не віртуальними імпічментами, а вирішувати світоглядні питання», – написав Віктор Балога у своєму Facebook.

«А це, в першу чергу:
1. Інтеграція в ЄС і ніякого Митного союзу. В іншому випадку – жорсткий спротив.
2. Негайне звільнення політв’язнів Юлії Тимошенко і Юрія Луценка.
3. Глибинні реформи в адміністративному управлінні, економіці та енергетиці.
4. Зміна бюджетних пріоритетів і перегляд держбюджету на 2013 рік.
5. Зміцнення місцевого самоврядування», – вважає політик.

«І ніяких Табалових (та інших «фронтовиків», які можуть скласти їм компанію) в пріоритетах роботи парламентської позиції бути не повинно. Це виключно питання політичної відповідальності тих, хто зробив їх депутатами. Але аж ніяк не пріоритет державної політики», – наголошує Балога.

Коментарі

%
%

Один захапник хоче спрацювати на інших загарбників - розділяй і властвуй,до ідіота не доходить що слов'яни один народ був ним і залишиться. А він хоче до тих проти яких завжди воювали захищаючись наші предки, то хай і котиться сам в своє ЄС, ні хто нас там щасливими не зробить, вони самі нас ненавидять.

М
Максим

Балога як той попугай, видали депутати 10 пріоритетів, Балога відразу вигадав свої і ще має нахабство критикувати інших! Наш "філософ" Балога вже у органах державної влади, очолював найвищі посади і держав, але не ініціював подібні питання, бо робити не язиком плескати.

Б
Богдан

Наші крупні бізнесмени за природою незалежники - ніхто не хоче ділитися з росіянами. А тих якщо впустити, то не лише ноги на стіл, вони і хату відберуть, і з тебе прислужника зроблять. Кому то треба? Невже історія нічого не навчила? Воду скаламутити можуть тільки персони типу Медведчуків-Табачників, фактично патріоти не України, а Росії.

Z
z

извините опечатался... ТАМОЖЕННЫЙ СОЮЗ...

Z
z

ага Европа спит и видит Украину в одном союзе ))))) а таможенный контроль облегчит жизнь простым людям..... к примеру снижение стоимости газа на 50 процев....

Ж
Жовмір

Що стосується Тимошенко- Ви не праві. Це злодійка і паразитка на людському тілі. Щодо Луценка - фіфті-фіфті. В остальному згідний. І ще. Поясніть, як так,що у галицькоукраїнськомовних недоумків всі траси завалені снігом, люди страдають і ніхто нічого не робить(це ж не язиком болтати) , а в прорегіонівських центральних і східних областях все у відносному порядку? Телефонні свідчення останньої години. Кліматичні умови одинакові.

МЩ
Маю що додати!!!

Все сказане вище, підтримую обома руками!!! Однак хочу додати: 6. Масло має бути маслянистим. 7. Вода має бути водянистою. 8. Пісок має бути пісочним. .......... А ось що для цього треба робити? Ну а над цим нехай думає Партія регіонів, яку ми обрали у ВР. ...і Медведчук теж вже думає...

Читайте також