Балога назвав довибори в Закарпатську облраду парадом зомбі

14
22

За словами політика, люди, яких історія і закарпатська громада ще у 2004 році відправила у забуття, зараз отримали друге дихання.

«Довибори в Закарпатську обласну раду можна було б назвати парадом політичних зомбі. Люди, яких історія і закарпатська громада ще у 2004 році відправили у забуття, зараз отримали друге дихання. Той, хто колись перебував у міжнародному розшуку – зараз кандидат в депутати. Той, кому порядний газда руку не подасть – зараз великий начальник: ходить по селах, агітує, пробує стати депутатом», – зауважив Віктор Балога.

«А все тому, що в Партії регіонів – кадровий голод. Жодна нормальна людина не хоче мати з ними справу. Тому людям президента нічого не залишається, як оживляти політичних трупів – колишніх СДПУ(о)-шників», – зазначив політик.

Коментарі

Я
яцик

Парад зомбі......цікаве вислювання. І головні "прокажені" мабуть на Мукачівському округу із фамілією Балога

Z
Zoltan

Может память ошибается, но мне кажется, "оппозиционер" Бибен был активным членом СДПУ(о).

Я
я

фреді - так от спитав деяких регіоналів що вони думають за Чубирку. Думаю писати це тут не буду, тому що ненормативна лексика тут не приймається)

П
простота

а чому Балога на своєму "рожобуці" не коментує голосування хустських депутатів про підвищення зарплати меру????? де 16 депутатів єцовців проголосували "за" підвищення з.п. до 18200грн. питання - за які заслуги????? пане Вікторе прокоментуйте чим перед Вами таке заслужив наш чмошний мер????!!!!!!!!!!!!!!!!!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ну і лукавство! пачками в сдпу(о) не віктор іванович заганяв у 1998 -1999 році всіх у області як авсралійський пастух баранів? чубирко хоть погляди не міняє після кожної зміни влади в державі! щось ЄЦ занервував....

M
McMurphy

Ага чубирко нормальний, біда лиш в тому шо не для політики. з таким кадрами перемогу балогам можна отдавати і без виборів!!!

Ф
Ферко

Пушлю цигана обы уд балогы украв фейсбуук, та Мукачкво.нет не буде мати, што писати. -:))))))

F
Fredy

Вап Чубирко нормальний чоловік, відповідальний та відмінний організатор. Ти своїх знайомих регіоналів запитай, чи я правий. Чесно, я йому не заздрю, що він на ці вибори проти завидівського фінансового монстра попер. Але комусь треба балоганам створювати конкуренцію, а то вонин перед виборами навіть на продуктових пайках та 200 грн на особь зекономить. А через балогівські змі навіть кристально чистим можна репутацію подпортити

F
Fredy

Патріоту А в нас уже давно галичани керівні пости в місті зайняли, та і кучу оптового бізнесу в Мукачеві представляють. Думаю, прізвища федіви, радиші, якимчуки і т.п. уже давно у мукачівців на слуху

В
вап

фреді: так знайомий, багато з них нормальні люди. Проблема в регіоналів у тому що нормальних людей їм не потрібно, тим більше їх багатолітніх прибічників. Тому обласне керівництво і підпускає таких "ідеалів" як Чубирко та їм подібних.

Ч
Читач

У гаЗды Віті Балоги, є файна мачка, давай зробиме її ну хоть дипутатков завидівської сільради, но дуже файна мачка всьо своє життґ служила лем "громаді" як і Газда

F
Fredy

Вапу Ви хоч з одним місцевим регіоналом особисто знайомі? Чи теж на ніч страшилки від балоги читаєте?

F
Fredy

Великий вітьок балога опустився до рівня базарної баби. А сам в минулому не креатура сдпу? Чи автори його статей на фейсбук не знайомі з автобіографією свого шефа?

П
патріот

Не лише у ПР кадровий голод, у опозиції ще хуже, Партія регіонів хоть своїх людей пропонує, а опоозиція "Свободу" з Куцином, це вже абсурд, галичан на Закарпаття!!!

В
вап

шановний, читайте уважніше) може ви щось не порозуміли)

ДВ
Для вап

Алиш для старости можоритарка? А для балоги не мажоритарка? Ти якиїсь дурний чоловіче.

В
вап

пане Староста, так це ж мажоритарка). Сильніший і спритніший завжди виграє (якщо не брати до уваги Мукачево 2004). Ще всього навсього 1 тиждень залишився щоб побачити хто є хто. А всі прогнози по цьому приводу будем бачити у результатах, які в вони не були!

МС
Микола Староста (Жалива)

Балога тягне у депутати свого сина та жінку, при тому заявляючи, що ПР кадровий голод.... прикольно. Така заява говорить тільки про одне, Балога боїться довиборів. Тому обливає болотом конкурентів своєї родини.

В
вап

ці наївні місцеві риги просто не розуміють ситуацію у державі, думають що вони на завжди прийшли))) той добре, не будуть чекати кінця коли він прийде

К
Карпук

Вобще не можу поняти якого ці чупакабри-чубирки поперлися на вибори

С
Силач

Вітьо ся боїть.

Б
Бітанга

Правильно Вітьо каже і Чубірко і Ковбаска просто оба шваль мразь іі грязь мерзка

Читайте також