Балога назвав відміну осінніх канікул на Закарпатті маразмом

10
11

І закликав владу, зокрема губернатора краю, відмінити своє рішення, доки не пізно.

"Коли у людей відбирають бізнес, зрозуміло, що комусь у владі він дуже сподобався. Коли у депутатів забирають мандати, зрозуміло, що це помста за політичну позицію. А от як зрозуміти владу, яка забирає у дітей канікули, особисто я не знаю. Тим не менше, на Закарпатті дійшли і до такого маразму. Офіційно, особистим розпорядженням голови ОДА завтра діти мають повернутися за шкільні парти по тій причині, що погода на Закарпатті надто хороша, щоб відпочивати. Бо якщо на вулиці тепло - значить канікули можна перенести на зиму і зекономити на дітях за комунальні послуги", - зауважив політик.

"Головне, що це "реформаторське" рішення було донесено до батьків у п'ятницю в другій половині дня. Дехто дізнався про це лише вчора, або сьогодні. Те, як сьогоднішня влада "економить" знаємо ми всі. Але коли економлять на майбутньому нації і здоров'ї дітей, інакше як елементарною дурістю це назвати не можна. Хлопці, ще не пізно, відмініть рішення, адже кожна людина помиляється", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

В
виборець

балога сидить на унітазі і від скуки строчить подібну мутотєнь))) хто це взагалі читає??? ну окрім його ж журналістів-підстилок, котрі це публікують?))

1
123

Хто навчив переносити канікули? Балога!!! Хто любить перекручувати всі події, які відбуваються в області? Балога!!!Він "самий розумний" у нас закарпатці. Хто проти нього-ВОРОГ НАРОДУ. На цих всіх "моментішках" він піариться ДЄШОВКА.

К
кольчинський

А як із тими сім'ями котрі зібрались кудись у відпустку й вже її оплатили? За таке самочинство потрібно просто завалити відповідаючих судовими позовами на відшкодування збитків! Головне щоб не держава відшкоджувала а персоналії які давали чи підписували розпорядження.

ІІ
Іван Іванович

Балога у нас просто у всьому розуміється. Він у нас все знає.) А такий боягуз. Боїться вийти за рамки свого фейсбука.

Ц
цек

У тебя шо внуков нету,дебилледидовский?

Ц
цек

У тебя шо внуков нету,дебилледидовский?

В
Ветер

Конюха надо отправить в школу а деткам законные каникулы.

М
Міліцішта

А у Мукачеві канікули як завжди продовжать зимою , а доучуватись будуть по суботах до кінця року:)))) Це нормально:) І так уже не перший рік!

М
мерс

А за те що діти потім будуть хворі зимою, коли будуть холода хто буде відповідати? Чи може Ви будете заспокоювати батьків через фейсбук, і лікувати дітей через твіттер ?

П
Петро

адже кожна людина помиляється", - наголосив Віктор Балога. оцей вираз мені дуже сильно подобається,і він як ніяк характеризує саме вас пане вікторе.

T
trygen

-навiть до Росії вже дойшло, шо без толкової освіти у сучасному світі не вигребеш. Україна -як завжди - плуги в землю.

Читайте також