Балога не очолив і не очолюватиме штаб Гриценка

16
1

Про це народний депутат заявив у інтерв’ю Українській правді, яке було оприлюднене в понеділок, 1 жовтня.

– Я завжди готовий допомагати, якщо моя робота принесе користь. Але відносно штабу можете не сумніватися, я нічий штаб не збираюся очолювати, – наголосив Віктор Балога, відповідаючи на запитання журналіста, чи працює політик у штабі Аналтолія Гриценка. Після цього Балога ще двічі відповів негативно на уточнюючі запитання журналіста, чи планує він очолювати штаб Гриценка і чи бере участь у штабних нарадах.

Разом з тим у цьому контексті Віктор Балога додав також наступне:

– У нас з Анатолієм Степановичем давня історія і давні дружні стосунки з часів Помаранчевої революції. Він не раз до мене звертався по допомогу, і я йому ніколи не відмовляв. І зараз він до мене звернувся і каже: "Допоможи". Я кажу: "Нема питань, допоможу". Але, друзі, у мене немає задачі зробити з когось президента. Я розумію, що настав час об'єднати молодих і тих, хто вже битий у політиці. Для прикладу, я був би радий, щоб Садовий, Вакарчук, Гриценко стали єдиною командою і визначилися для себе, хто з них президент, хто – прем'єр, хто – спікер. Визначилися ідеологічно. Коли б ці три політики зійшлись, фактично це вже доконаний факт, що цей український проект мав би право на перемогу. Я би цьому радий був. І тут абсолютно не стоїть питання штабів чи ще чогось. Я чекаю, що таке об'єднання буде. Якщо вони цього не зрозуміють і шансом не скористаються для того, щоб розвивати країну якісно, мені здається, що я особисто і моя команда, на жаль, будемо обирати між тим, що є.

Нагадаємо, кілька тижнів тому відразу кілька видань повідомили, що Віктор Балога очолив штаб кандидата у президента Анатолія Гриценка, утім тоді обидва цю інформацію не підтвердили.


Читайте також заяву Віктора Балоги про об’єднання Вакарчука, Гриценка і Садового.

Коментарі

М
Максим

yтут все простіше... Гриценко як колишній Міністр оборони, як фаховий військовий, для завершення війни на Сході країни не зробив абсолютно нічого. Ба більше, він взагалі відмежувався від усього цього. Жодна нормальна адекватна людина при здоровому глузді не буде головувати за Гриценка. В даному випадку Гриценко зрадив усі ті цінності, на які присягав на вірність державі. Військовий, який тікає від війни - це не військовий. Чи є сенс голосувати за таку кандидатуру? Звісно що нема. Віктор Іванович напевно це прекрасно розуміє.

Читайте також