Балога не збирається зганяти мітинг в Ужгороді "комусь"

10
21

Політик не радить деяким молодим політикам перевіряти його на опозиційність.

"Раджу деяким молодим політикам не перевіряти мене на опозиційність. Не важко здогадатися, чому «графік повстання» починається з Вінниці і Ужгорода. Не буду розписуватися за інших, але якщо хтось думав, що Балога комусь зжене масовку на мітинг (а якщо не зжене, то ніякий він тоді не опозиціонер) – він глибоко помилився. По-перше, опозиційність не вимірюється разовими акціями з неясними цілями. По-друге, і при владі, і в опозиції треба бути чесним і не використовувати людей "втемну". По-третє, ніколи ні в кого не був на підтанцьовках. Через те не граю в такі ігри. І молоді політики прекрасно про це знають", - зауважив Віктор Балога.

Нагадаємо, що Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок днями оголосили графік спланованих акцій непокори, які мають розпочатися з Ужгорода та Вінниці.

Коментарі

Q
Qq

Не треба лапшити угорським гостям,а й показати,що 15 березня і у нас щось робиться,не лише їх доїти.

Є
єцун

зганяти людей то не наш метод, ми їх купуємо як баранів!!!

С
сторонній

а Галіцію в свою чергу кормит донбас))))

Г
гінекологу

Коли тя з роботи укопкауть у гузицю та пуйдеш на заробітки мити чужі гузиці тай тото місто, куди никаш тут на роботі.А галіція за тебе дурню думать, обись мав шо їсти.

Г
Гінеколог

До Ярослав Кіть у тебе якісь проблеми звертайся;)

Я
Ярослав

До Гінеколога,дивлячись на твебе і куди ти кожний день дивишся , то раджу-не коментуй, а йди у п-зду!!!

Б
Беня

Понятно, ош Яценюк хоче іспитати Балогу і Порошенка, мол зробіть і докажіть, што ви з нами,а ми покажиме, як свій результат і масову поддержку в сих областях.Йти у них на анцугу не добре. Тут Балога прав. А Гриць - наївне дитятко, мислить заялозаними штампами, гиби студент первого курсу ПТУ.

Б
Беня

Понятно, ош Яценюк хоче іспитати Балогу і Порошенка, мол зробіть і докажіть, што ви з нами,а ми покажиме, як свій результат і масову поддержку в сих областях.Йти у них на анцугу не добре. Тут Балога прав. А Гриць - наївне дитятко, мислить заялозаними штампами, гиби студент первого курсу ПТУ.

М
микола

Это уже смахивает на манию величия. Возомнить себя феодалом Подкарпатья в смысле,хочу сгоняю не хочу не буду.Цинично это мягко сказано.Доктора сказали бы:наш клиент.

ДГ
до гриця

Грицю - йди в гу....цю

Г
Гінеколог

Хасида і Антисеміта-націоналіста щи яйцьми треба замитати на тому мітингови і ублимзовати та ги має бути, оби сюди не лізли, най збиравуть "свідомих" у галіції, а іменно у Лембергови там у них розплідник патріотів зазомбованих.

П
Пітьо

Балога потратив багато грошей, ОРГАНІЗОВАВШИ доставку закарпатців в Київ під час "померанчевого перевороту". МИ ПАМЯТАЄМО - ЯК ЦЕ БУЛО ! А тепер НЕМА ІНТЕРЕСУ - "вот и весь разговор."

Г
Гриць

А я думаю,що цей мітинг треба підтримати кожному,кому не байдуже майбутнє своєї сім"ї, дітей.Звичайно це робочий день, багато людей не зможуть практично дістатися до обласного центру, але хто знає чи буде ще нагода висловити своє невдоволення діючій політиці влади.Хто ситий, має добру державну роботу, тому байдуже ( моя хата з краю,я нічого не знаю).Але той,кому втрачати нема що і бідує на одну зарплату чи пенсію,той постарається приїхати і бодай послухати та бути солідарним в боротьбі проти диктатури Президента та його оточення.Наші краяни мають бути свідомі того,що це є необхідним заходом протесту проти свавілля чиновників. Я вважаю, що стояти осторонь, коли режим довів країну до прірви-це злочин.

Г
Гуцул

А шиайсер мого діда удкопувати із схрона і гранати чи лем доста з машінгвером прийти???????

П
правда

а ще треба платити бурасакам щоб прапорами помахали...

П
правда

а ще треба платити бураакам щоб прапорами помахали...

МС
Микола Староста (Жалива)

Саме цікаве, Балога визнав, що зганяє людей на мітинги.

В
ваня

Балога з Ющенком використали в 2004 році майдан і сотні тисяч людей в темну, виключно для свого збагачення, а тепер ще має совість щось розказувати, повчати. Кожний його коментар уже починає роздражати, іде на користь владі, бо люди бачать хто тягнеться до опозиції і що їх чекає у разі зміни влади.

ВН
ВСІ НА МІТИНГ

БАЛОГА - не використовувати людей "втемну".!! Це все слова а сам всіх примусово через мерію в Хуст змушує їхати на мітинг в п'ятницю!!!!! Цікаво а бюджетникам за той день зарплату нарахують?? вони йдуть на мітинг тобто мінімум пів дня працювати не будуть а табель напевно по 8 годин заповнять

У
Ужгородець

Сергій( ВО свобода) Неперекручуй. Питання в одному, запрошувати людей- так, Звозити( за гроші)- ні Яке ти ушливе і брехливе, а ще не у владі.

С
сергій

Балога як великий опозиціонер котрий змінює свої погляди залежно від того чи підходить йому влада мав би взагалі пововчати бо скільки він преніс лиха для закарпаття не преніс ніхто

Читайте також