Балога: Нема іншого вибору, окрім референдуму щодо ЄС

9
4

Політик наголошує на необхідності народного інструменту тиску щодо вектору зовнішнього курсу.

«До влади не дійшли останні китайські натяки Євросоюзу і вимоги визначитися з курсом. Тому Президент продовжує випробовувати Брюссель заявами про співпрацю з Митним Союзом. А на думку громадян, більша частина яких хоче в Європу – наплювати», – зауважує народний депутат.

«Тому потрібен такий інструмент тиску, який не дозволить владі постійно змінювати зовнішній вектор. У нас не залишається іншого виходу як спитати у самих людей, куди вони хочуть йти. А соціологія показує, що більше половини громадян на референдумі проголосують за Україну в Європі, а не в різних «зонах» і «союзах», – наголосив Балога.

Коментарі

Б
БРІК

http://vybor.ua/article/vneshnjaja_politika/pochemu-ne-proigryvaet-tamojennyy-soyuz.html

Й
Йосип

се Му будеме щитати відповідь. Министр торговли Евразийской экономической комиссии Андрей Слепнев отметил...Силка...http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/12173757/?frommail=1 -туй го маєш . ви прсто нерозкажете правду. но по вашим действія видно ко і шо і чий інтерес представляєте. Концептуальний курс .РОЗДІЛЯЙ-вибір Між ЄВро АЗітським РегіонОм , ШОС(шанхайської Організація Сотруднічества)і противага їй Європа як Союз(а на самому ділі Колонія Америки та Британії. НІмці незнаю як туда впуталися.Словяни под давленіям а туй Україна за пряник і обіцянки. ОТже посюду виходить шо і стравлюєте між Російов і Європов настроєнія рішаєте і глядаєте вигоду,-СТРАВЛЮЙ. І Хочете на цій зеля як умога більше благ,(інвестицій,підприємницька діяльність,Банкова структура,кордон Туризм Ю,Трудящий ресурс) отже -ВЛАСТВУВАТИ. РОЗДІЛЯЙ СТРАВЛЮЙ І ВЛАСТВУЙ.шось дись я се вже чув... НО се лиш так Корні ТО НАШІ Важніше Чим якиїсь бізнес

П
Петро

Референдум у даній ситуації - це ухиляння від вирішення проблеми. "Ми хотіли, а ось народ..." - ну, як завжди.

М
Міша

Це помилкова оцінка, хоча, на превеликий жаль. Референдум реально наскільки може бити корисним, настільки і кризисним в смислі державної цілісності і громадянського миру.Легковажність тут неумісна.

Читайте також