Балога: Невже люди думають, що ця влада вічна і час відповідати за свої вчинки ніколи не прийде?

8
8

Політик прокоментував останні рішення у резонансних справах.

"Дивні речі відбуваються: прокуратура не бачить підстав для притягнення до відповідальності міліцію, яка тупо спостерігала як били Ольгу Сніцарчук. ВАСУ не бачить порушень закону в бездіяльності ВР, яка не призначає вибори у Києві", - закцентував народний депутат.

"Невже люди думають, що ця влада вічна і час відповідати за свої вчинки ніколи не прийде? На що вони сподіваються? На успішну еміграцію в одну з країн Шенгенської угоди і золотий парашут від Банкової? Наївні. Вічного не буває нічого", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

У
урка

в милиции не больше половина дэбилов а все поголовно бики рогати их ни гнать надо а отстреливать как баранов

П
пенсіонер

У міліції сидять більше половини дебілів, які дві слова не можуть звязати.Це верховенці,гуцули, які пасли барани і прийшли між нормальних людей і качають свої баряничі права.Їх треба гнати подальше у гори барани пасти, тоді буде порядок.

F
Fredy

Балога вже сам собі питання задає. Не переживай, мукацівці памятають всі твої афери...

ММ
Мукачівські міліціонери

ДО АДМІНА Текст алли відповідає вимогам сайту чи ні

Г
Гість

"Дивні речі відбуваються: прокуратура не бачить підстав для притягнення до відповідальності міліцію, яка тупо спостерігала як били Ольгу Сніцарчук. ВАСУ не бачить порушень закону в бездіяльності ВР, яка не призначає вибори у Києві". Балога не бачить що Закарпаття уже не його і ще все думає що вернуться буремні 90=ті

С
сергій

Та влада то не вічна шановний! Але ж і ви теж не вічні, не забувайте...................

Т
Татьяні

Тим КРАЩИЙ що не похожий на ВАС.........

ЖТ
Жорняк Татьяна

А чим ви кращи за владу?

Читайте також