Балога: Нову українську поліцію треба формувати з нуля

8
6

На думку політика, старий кадрів слід залишити на рівні 5-10%.

"Через бездіяльність міліції жителі Маріуполя формують народні дружини, щоб захиститися від російських гастролерів. А у Краматорську лише 7 (!) сепаратистів тримають у заручниках керівника місцевого УВС. І це при тому, що звільнення свого начальника мало б бути справою честі всього міськвідділу – від водіїв і патрульних до офіцерів", - зауважив він.

"Система правоохоронних органів прогнила настільки, що її не врятують ні покарання, ні заохочення, ні реформи. Вихід бачу лише один – паралельне до МВС формування нової української поліції. З нуля. Теперішні правоохоронці мають входити до нової структури лише після серйозної переатестації і на загальних підставах разом із усіма бажаючими. А останні події показали, що старих кадрів у новій поліції залишиться від сили 5-10 відсотків", - підкреслив Віктор Балога.

Коментарі

Й
Йожеф

Согласен,но не только полицию, а еще многоє. Назначенные новые руководители не имеют авторитета среди жителей Закарпаття. Жалко за народ, который так много страдал за последние годы и дальше будет жить в нищете.

У
Уйко

Согласен с 466!!! Вы сам В.И. не одного начальника покрывали и продвигали и взятки давали чтобы они глаза закрывали, на ваши делишки ещё с времён (Рейпромiня)так что у Вас у самого рыльце в пушку!!!

4
466

Сказал бы, что всё нужно начинать с нуля. Включая избавление от всякого рода Балог.

М
мент

доки від міліції будуть вимагати показники нікому не потрібні доти порядку не буде.У дільничного 1800 грн зарплати, як можна вижити і не взяти хабарчика???

З
Закарпатец

ХОЧЕШЬ ЖНИ , а ХОЧЕШЬ КУЙ - ВСЕ РАВНО ПОЛУЧИШЬ - Х...!!!

П
Патріот

В нас до цих пір працює гнила, підлабузницька ,комуністична система в міліціі. Залишити потрібно в новій поліціі тільки тих хто ні одного !!! дня не був на керівній посаді в міліціі. Керівна посада це та де в тебе не було жодного підлеглого. Підлеглі до сих пір носять мзду своєму керівництву. А ті своєму. Ганьба корупціонерам міліціштам!!!

Читайте також