Балога: Обласна влада намагається врятувати Чубирка з ОПЗЖ

41
47

В той час, коли щосекунди одна наша дитина стає біженцем, а десятки людей гинуть навіть в чергах за хлібом та на базарах під обстрілами, бомбардуванням та ракетними ударами, деякі хитрозроблені продовжують мовчати про відповідальність путіна та його банди, називаючи те, що відбувається в стилі роспропаганди - гуманітарною катастрофою чи конфліктом.

"Три дні тому закликав політиків Закарпаття заявити свою позицію щодо війни, розв’язаною рашистами. Як і очікував, першими почали випускати шмарклі представники ОПЗЖ"- зазначив нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook.

"Іван Чубирко та інші його «подільники» нізащо не хочуть назвати росію агресором, а війну - війною. Їм всі три дні щось заважає, - то текст не той, то формулювання неправильні, то вони чогось бігають до керівника Закарпатської ОВА, у якого, як він сам сказав, на росії «брати» живуть.

Хлопці не чекайте російських танків та не шукайте захисту серед своїх ментальних однодумців, бо це вас не врятує. У вас лише один вихід:

1. Визнати путіна військовим злочинцем, а його рашистів – окупантами та вбивцями.

2. Зректись проросійської ідеології та розпуститися.

А щоб легше було приймати рішення закликаю Голову Закарпатської обласної ради зібрати позачергове засідання та позбавити представників ОПЗЖ всіх посад. Бо якщо вони не зі своїм народом, тоді вони є прихвостнями путіну і співучасниками нелюдських злочинів окупантів.

Щодо решти проросійських політиків різного рівня, зокрема і народних депутатів, то вважаю, що з ними потрібно поводитись так, як того вимагає військовий час, зокрема:

1. Всіх, хто говорить про гуманітарну катастрофу чи внутрішній конфлікт, а не про війну, позбавити мандатів та посад за колабораціонізм.

2. Націоналізувати все їх майно.

3. Засудити (можна і заочно) на максимальні терміни.

Це дозволяє обрізати щупальці «руського міра», позбавити його очей та вух, та потенційних гауляйтерів, а значить – зробити ще один крок до перемоги нашої країни", - зазначив народной депутат.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

В
ВОЛОДИМИР

ОПЗжопна партія-зрадник Украни й повинна понести відповідальність за вбивства украінського народу !

В
ВОЛОДИМИР

пІДТРИМУЮ НА ВСІ 100 %.Украіна-географічний центр Європи з віссю в м.Рахів Закарпастькоі області !Тому в Закарпатті першочергово потрібно вичисти від рашистів ОПЗЖопих й Московського патріархату ,як приклвд для всієі Украіни !Адже Закарпаттю Московський патріархат нав"язано в 1949 році Де із Закарпаття вивезли всіх попів греко-католицькоц віри в Архіпелаг-ГУЛАГ а церкви віддали Московському патріархату !В Європі не сприймають Московський патріархат !

5
555

Шо чм0шнику Меденцію к0зле ти яден уже наблатувавісь на мерседесови? Уже не рішить за тя тот наркоман подгорянський

СВ
Собачка вірна кабан мішко

Давно пора копав на другий тееер сволота продажна сам у яму попав…ну нічого се лиш начало Іване Чубісу!!! Будеш ти і бензін левий продавати,і квартири скуповувати і казну свою чужими $ поповняти! Настав твій крах чубірку….бери сушку на плечі і Куба далі з Украіни повір на слово

П
Правий

Начитаємо охоту за чубирком

П
Подгоряно

Мішку Чібану не вовремя ти пішов у охранніки до мародера країни Чубірка…. Іди доки не пізно бо і тебе прив’яжуть до дерева з ним потім,ти нормальний пацан іди з Богом треніруй молодих пацанів…!!

С
Сушка-вонячий

Надіюсь Зеленський наш призедент вірний наведе з Чубірком лад,а ми люді з ним особисто наведемо тепер тварюкою такою

ГЧ
Ганьба ЧУБІРКОВИ

Чубірко і Сушка два пса які продали країну на мило їх, 9 авеню спалити ти помали Сушко будеш тепер за голову чухатися..! Чомусь тепер на Свому сайті Перший кабельний за себе тварі не викладуєте гарячі новини кудасьте утікли? Скоро до вас доберемося начнемо з кафе ….закончемо кабаном старшим…..

П
Падружка

Там ужеся жони поміняли,забили за ниї,як за гуно,а она іхніми джіпами іщи ся журить. Дівко оддайся,та й не май жури.

,
,.....

Чубирко ти кажеш люди добрі клоли вони для тебе були добрі, тоді в 90тих коли з братом на базарчику збирав дань від старих людей ти що думаеш люди це непамятають .Сволоч ти кончена ще щось пишеш горіти вам в пеклі і не поможе вам московський патріархат вбивці чортові.

СУ
Слава Україні????

Закрити Чубірка на 15років,і конфіскація майна

АУ
Адвокат Улька

Ко знає,коли типирь намічаються стріптіз танці у Гаражі?

,
,

вигнати опзж з області і з України щоб і духу їх тут не було

ДШ
до Шоні

Ни уткривай вилику тайну чубірка яку й так нико низнав нигда лиш баба Галя (совицька радіоточка)

М
Марія

Депутатів із ОПЗЖ позбавити мандатів та посад

П
Подгоряпо

Хижину у подгоряни бучо спалив бо шатор Салий кличка соло бывший мусор перник там варив и продавав за шо сиживай Сбу го закрило конкурент ваньки вот так люди добри

П
Пішті

Канал «перший кабельний» закрити до сто чортів Шо не новості то про мертветчука СБУ най ся піде глипнути у готель до нього на драгобрат Там повно має боти варішськоі шпани

П
Правдолюб

Спалити 4 хижі сих ублюдків із опзж, оби знали шо люди терплять у Хрькові, Маріуполі, Києві, Чернігові! Адреси думаю легко узнати!! Депутат опзж= ворог, агресор, убивця!!!!!

З
Знаю

На ференца жиє Миколина жона тай діти котрим він такой спалив хижу у подгоряні

.
.22.37

До Батальйону СОНЕЧКО депутат Чубирко опзж хата Пархоменко новий джип крузер готель12 Місяців Драгобрат нова хата Завидово і 2 квартири біля Венеції .з повагою до вас хлопці працьюйте на користь держави .

Н
наблюдатель

яка ти все таки глупа:(((( як туй всі з тебе ржуть……..

А
Адвокат

То дом Оли Чубирка стриптизерши шо судя хотила боти??олько то не пиццу цицяти то розум мати треба

Д.
До .

На Ференца Листя уже тот чорт не жиє

ОЕ
Обл енерго

Якир дом ни 11 номер

К
Кукіс

Біто но типирь ти будеш обіжений я вже близько, бітов тоту дурну голову ти і проломлю;) хоть ти вже і так обіжений наркоман кончений скурений і знюханий. Кониць ти сатане

.
.

Скоро на Ференца Листа буде хижа не дорого продаватися як і на Закарпатській

Е
Еган

Что значить геть гнати?все забрати,стррки дати і на відбудову країни послати.А так вони гроші прихоплять і з задоволенням виїдуть.Навпаки не відпускатиа а головне і в них і в усіх родичів - ревізію майна,за які доходи куплено,скільки податків сплачено і т.д.

ДМ
До Мукачево

Дійсно, а де зараз Чубірко???

V
V.

В готелі чубірка в Драгобраті посилити біженців і в дома а до мкдвийчука в Зданіево теж.

НТ
но та нє

опзж ругательна абревіатура.подобна руцькому кораблю типу іди на х...й.даже слово ж...па є культурніше ги ОПЗЖ.

П
Подгоряно

Де Микола брат Івана ? Вручили тому сатані повістку у воєнкомат чи утік уже тот пес ????

НК
Ні корупції і казнокрадству

Ужас

В
Вікторія

Давайте зробимо їх "відомими" ! Шутко Роберт Вячеславович 21.08.1991 р. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" Чубирко Яна Іванівна 14.05.1997 р. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" Ільтьо Павло Іванович 04.06.1973 р. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" Сушанін Василь Анатолійович 09.01.1995 р. ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" Це скоти - які підтримували мацкаля, і за гроші це робили в Мукачеві! Хто знає цих виродків ?

ЧІ
чубір..Ок і опз..ж

справи на опз…ж і учасників партій конфіскація всіх майна на користь громадян України під всіх опз…ж строки їм 15

Ш
Шоні

Чубірко вірний пес медведчука,медведчук кум #уйла Виводи робіть самі!Гнати у шию і далеко

О
Опзж

Утікне Іванко з Миколком до сестрички Наталки в Хорватію

М
Мукачівець

негайно конфіскувати всю нерухомість у Чубіркок яку накрали за весь час з медведчуком Драгобрати де отдихалва марчеко з жонов чубірка , машини , хижі , квартири , а дале гет з України

М
Мед

Гнати ту патлату файту в хвіст і гриву,най пи…. у свою московію до свого кума мертвичука.

Г
Громадянин

А продажногопройдисвіта-журналіста, якого у СІЗО драли в одне місце, Нос@люка він забере з собою? Чи нае Нос@люк перейде на власне утримування шляхом продажу тіла та буде виступати за легалізацію проституції?

М
Мукачівка

Но наконецто, добралися до сих Путінських шавок. Шо, за Путлєрські гроші поблатували, «9є авеню» цвіте і пахне, може би доста?? Поклав доченьку на секретарськоє місто, та пора би і честь знати. Треба їх гнати у шию із нашого рідного Закарпаття!!

М
Мукачево

А шось мала чубірканя мовчить, обично так ся піарить????????диє тепер

1
125

Гнати собак Чубирок і всю Файту і стару Шіхтаню у москву ізгої

Ц
Цильо

Буде типирька чубірко корови у завидові пасти

М
Міклош

Обо здохли, тварі

,
,

Віктор Іванович підсказую по слухам людей Чубирко кончений хоче утікати в Хорватію

М
Мішко

А де ся дів гузицьолиз медведчука чубірко і його пси варишські?

ГО
Геть опзж і чубірка

Геть опзж з Закарпаття і країни також цих чубірок

Читайте також