Балога: обрання нового президента вже у першому турі - стабілізує гривню

6
23

Політик закликав усіх кандидатів, які вважають себе демократами, підтримали того, хто 25 травня може набрати понад 50% голосів.

"Хто веде країну до стандартів Зімбабве? Голова Нацбанку? Це не зовсім вірно, хоч він і є членом владної команди. Що може врятувати курс гривні? Як би парадоксально це не звучало, – але обрання Президента вже у першому турі. А для цього потрібно, щоб усі кандидати, які вважають себе демократами, підтримали того, хто може 25 травня набрати більше 50% голосів. І в такому разі Україна зможе невідкладно отримати міжнародну фінансову допомогу, яка потрібна нашій економіці як кисень", - наголосив Віктор Балога.

"Чому не довіряють українській владі і не дають кредити – здогадатися не важко. Захід не вірить у щирість тих політиків, які говорять красиві слова про євроінтеграцію, але, на практиці, не роблять ніяких офіційних заявок, щоб Україна могла реально увійти до цивілізаційних і безпекових структур. Якби це були лише дії одного із кандидатів у Президенти – то це ще півбіди. Але зараз – це той політичний курс, який визначає роботу ВР, в.о. Президента і уряду", - підкреслив він.

Коментарі

З
Закарпатец

Как отличить настоящую гривну от фальшивой? Берется лист бумаги, кладется на него гривна изображением политического деятеля вверх и обводится куском сала по периметру. Если лицо, изображенное на купюре, будет глазами следить за салом - гривна настоящая...

З
Закарпатец

Кумэ! Одолжить десять грывэнь зможетэ? - А чого ж! Нэма проблэм. Ось повэрнусь из Парыжу и ОдОлжу. - Кумэ! Вы шо, во Францию збыраетэсь? - И нэ думав!

7
777

Стабілізує гривню.А цікаво на якому рівні?Бо до виборів курс долара може вирости ойойой.

ДЙ
до йоушка

..а шо делать старикам, инвалидам, больным, детям сиротам?????ты думаешь..шо тут несешь? работящий ты наш...

КЙ
к йоушко

А дороги кто нам нормальные сделает? За 23 года не сделали, а сейчас уж точно не будет никто этим заниматься. Да и посмотрю я на ваши заработки и заработки ваших друзей, когда гривня будет по 15.

Й
йоушко

КТО ХОЧЕТ РАБОТАТЬ, ТОТ НАХОДИТ РАБОТУ В УКРАИНЕ,а хто не хочет тот находит причиньі чтоб не работать.!В моем кругу друзей ,а ето не политики и не бизнесменьі, все работают і никто не голодает .Просто прикриваться надо так, чтоб одеяло хватило и грело.Легко не бивает нигде, всем тяжело и в ЕВРООПЕ и в Америке, но вездде по своему.

КЙ
к йоушко

так не все так могут доллары зарабатывать и свой бизнес делать. Многие люди хотят просто ходить на работу. А работы в Украине нет.

В
Василь

Я писав не так про минуле як сьогодення, якщо згадувати минуле то нехай розумники попровбуют полікуватися або повчитися сьогодні і подивляться на яку копійку влетят.Без джинсів людина може існувати, штанів було повно, самі ж скуповували пачками возили до Європи заробляючи капітал, от пам'ять деяким скривило.

Й
йоушко

Я Балогу никогда живьім не видел и песонально не знаю.А живу хорошо потому, что мне 65 и сегодня работаю,потому что хочу хорошо жить.

П
патріоту

терпіти- скажи це своїм дітям, які хочуть кіндера, роваг, та безтурботне дитинство! пішли всі у пи..ду з своїми пропозиціями! щоб здохли всі політики у бідноті, щоб стакан води подавали їм за 100$

КЙ
к йоушко

так и скажи, что ты в команде Балоги, поэтому и живешь хорошо. А кто не в политике, им что делать?

ДВ
до василя

при союзови долар для панів був 50 копійок, для бідноти 25 рублів, зарплата була до 100 рублів, базар обласний барахолка був у беррегові, джінси коштовали 150 рублів ,топанки 70 рублів, європа була за 7 замками для простих людей ,ни ний було і хуже.

Й
йоушко

Не коментарі, а чорт знає що,нико з вас з голоду не помре, і КОНХФЕТИ вам нико давати не буде, уже час самим зарабляти, а не чекати поки хтось щось дасть.Так добре як тепер закарпатці ще ніколи не жили,правда ті котрі шевелять мозгами ,і не чекають з неба манни Божої.Дайте новій владі мало часу,нараз нич ліпше не буде. Доста ніколи і ніде не буде ,така людська натура,скільки би не було все мало.А БАЛОГА МАЄ РЕХТ!

В
Василь

Нам і не таке говорили, як тільки буде незалежність будемо жити як коти в сметані. Тепер варто вибрати президента відразу курс гривні стабілізуєся, за рахунок чого, за рахунок позик, які ми не зможемо віддати, тому що нiчого не працює.Головне, рівень 15грн/1$ залишиться, а може збільшитися, а зарплата? Балога збiльшить зарплату. Ми стали бiднiшими в два рази, а нас запевняють що це перемога.

П
патриоту

правду маешь , побратимо!!!! будемо терпити!!!!нх исти, пити та ликуватися!!!! здохнемо ушитки, але вытримаеме!!!!

ОМ
Олег молоток!!

Які перетерпіти??? ваші лідери хотять додерибанити то що за 20 років не докрали... а дизель скіки коштує, ви не думаєте що це прямопропорціонально вплине на ціну хліба і цукру... за який хер їсти будем??

П-
Патріот - Олегу

Ти Олег! Головне воля і демократія а не гроші! 100 доларів средня зарплата , значить 100 доларів! Потрібно перетерпіти деклька років, а не скиглити!!! Скоро заживем як в Європі!!! Слава Україні!!!

БУ
бувим у Барві

Нико задарь нич не дае, звідавим коли будут давати конхвети Рошен, вни не знають,тай чоловік не знае за кого голосувати, Великдень на носі, а кандидати ні гречки ні цукру, лем обіцяют якусь Еуропу,а дея пуйду у Еуропу у пудраніх постолах.

П
Політолог

Дурня! З заміною зада у кріслі Президента нічого не зміниться!

ЩН
щось нове

президент і є економіка ха ха ха! гривню стабілізує лише виробництво та експорт!

О
Олег

ПІшли на ...фіг всі майданутие ,революціонери,та герої!!!Вибори Стабілізують гривню на рівнв 20 гривень за доллар.....Ну тай що?Середня зарплатння буде 100 долларів та нас вже такі країни обігнали як Конго чи Узбекістан !НУ де тепер великі майдауни?Ще будете диктатуру Яника теплим словом згадувати бо тепер така бідність буде по країні що мало не покажется!При Януковичі середня зарплатня була майже як у РУмунів а тепер?Рядовий Мадяр заробляє 400 Євро то тепер 7500 гривень........а унас зарплати заморозили!

ДЯ
до я

царьов буде президентом свої жони.

Я
я

а если Царев наберет? Что тогда будете делать?

Читайте також