Балога озвучив 3 необхідні кроки, аби завадити Кремлю зірвати президентські вибори в Україні

6
3

Політик сподівається, що нічого поганого не станеться і ми не побачимо «зелених чоловічків» ні в столиці, ні в інших регіонах, але закликає владу діяти.

«Офіційні рупори РФ, західні політики та експерти оприлюднюють можливі сценарії по дестабілізації ситуації в України. Один із них – зрив президентських виборів шляхом проведення військових та терористичних операцій спецслужбами Російської Федерації», - зауважив він.

У цій ситуації, вважає Віктор Балога, українська влада має невідкладно вжити заходів для посилення охорони:

1. Реальних кандидатів на пост Президента України.
2. Центральної виборчої комісії та територіальних виборчих комісій.
3. Центральних органів державної влади (ВР, КМУ, АПУ, МВС, СБУ)

«Хочу вірити, що нічого поганого не станеться і ми не побачимо «зелених чоловічків» ні в столиці, ні в інших регіонах. Але в умовах фактичної війни із РФ влада зобов’язана зробити все можливе, щоб запобігти спецопераціям агресора», - підкреслив народний депутат.

Коментарі

З
закарпатка

коментатори жартують)) а насправді віктор іванович міг би вже давно заспокоїтися зі своїми квазі-експертними порадами і почати робити в області хоч щось окрім сидіння у фб і підкупу виборців. бо від ваших 200 грн раз на кілька років закарпатцям легше жити не стане. власне, як і від подібної віртуальної писанини, з якої журналісти роблять цілі новини

М
Мукачiвець

Пане Балого вы у свiй час много нарадили коли были радником президента,та пора бы обратитися до лiкаря у Берегово а не нести всяку охiнею!!!!

С
супер

Головне що всі попередні умови і поради які давав Балога виконувалися всіми на всі 100%! Тому тепер у державі повний порядок! Слава Україні!

Читайте також