Балога озвучив 5 пунктів нагального порядку денного для влади

7
0

Політик наголошує, що будь-які зміни в державі можливі лише тоді, якщо почнеться реальна боротьба з корупцією.

- Вважаю, якщо представники влади сьогодні знову заявляють про реформи – то вони обрали для цього не найкращий час. І такі заяви, м‘яко кажучи, не зовсім серйозні. На порядку денному влади зараз мають бути лише такі питання:
- Ратифікація угоди з ЄС.
- Забезпечення вступу України до НАТО. Жодні інші кроки не гарантуватимуть безпеки нашої держави і наших громадян.
- Виконання вимог Євросоюзу з адаптації нашого законодавства до стандартів ЄС.
- Реальне оновлення влади: без кадрів «сім’ї» і вчорашніх корумпованих чиновників. Вся владна вертикаль – зверху до низу має бути сформована з людей, які скинули режим Януковича. І сьогодні лише ці люди зможуть реально змінити державу.
- Перезавантаження парламенту і місцевої влади, - зауважив Віктор Балога.

- Лише після таких кроків влади ми можемо розпочинати реформи в державі. І лише за умови, що влада буде рахуватися з думкою суспільства через механізм референдумів, - додав він.

- І головне. Будь-які зміни будуть можливими лише за умови, що влада почне реально долати корупцію. Коли кожен громадянин побачить, що в міліції, прокуратурі і, чого гріха таїти, в медицині та освіті перестали брати хабарі.
Тому головна реформа в Україні, пане Президенте – набратися сили і волі та почати ламати корупцію. Без цього будь-яку реформу провести нереально. І такі зміни потрібно робити вже сьогодні – поки громадяни ще чекають і надіються на владу та готові підтримувати навіть її важкі й непопулярні рішення, - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також