Балога озвучив умови, за якої широка коаліція ПР та Батьківщини стане не найгіршим варіантом

13
1

За словами політика, виключно тоді, якщо почують і виконають вимоги Майдану.

«В світлі останніх «переговорних» новин не здивуюся, якщо Янукович кінець кінцем випустить Тимошенко (це буде правильно), підпише широку коаліцію з «Батьківщиною» (вирішуйте самі – правильно це, чи ні), погодиться на повернення до Конституції 2004 року, а посаду прем’єра запропонує лідеру фракції», - зауважив народний депутат.

«Майдан? Якщо його почують і протягом місяця не лише задекларують наміри, а й підпишуть Угоду з ЄС, покарають винних у побитті студентів і виконають інші вимоги протестувальників, то впринципі - це не найгірший варіант для країни. Просто сформується нова команда і нова більшість. Але головне - Майдан почують і "Батьківщина" і Партія регіонів. Ми ж з вами не маємо підстав навіть думати, що не почують, правда? Якщо ні - можливо, тоді й Бог дасть народу можливість, нарешті, приймати правильні рішення», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

С
Слов"янин

Хіба не зрозуміло, що євромайдаун "здувся", а тактично програвші юдоамерикоси зробили нові ставки - на майдан № 3, себто вибори президента України 2015 року? Не хочеться пригадувати голлівудський фільм під назвою "Тупий та ще тупіший".

Читайте також