Балога: переговори з донбаською нечистю – це катастрофа більшого масштабу, ніж десять Харківських угод

4
8

Політик роз'яснив, якою має бути позиція України щодо налагодження добросусідства з Росією.

– У своїй інавгураційній промові Президент сказав, що переговори з «абверами», «бісами» та іншою нечистю є неприпустимі. І всі ми його в цьому підтримуємо. Але, поки не пізно, хочу зауважити, що «лягіни», «пушиліни» та інші «губарєви» - така ж сама нечисть. І не дай Боже офіційна влада опуститься до того, що на найвищому рівні піде на поводу у Путіна стосовно «мирного врегулювання ситуації на Донбасі» і сяде за один стіл з представниками Януковича і російського керівництва. Це буде катастрофа більшого масштабу, ніж десять Харківських угод, – зауважив Віктор Балога.

– Путін прийшов в Крим, Путін прийшов на Донбас. А наша позиція має бути простою: виходьте з Криму та Донбасу і ми будемо готові вести переговори про добросусідство. Все інше - приниження української нації, – підсумував він.

Коментарі

З
Закарпатец

ДЛЯ ПОРОШЕНКО И ЕГО ХУНТЫ ВОЙНА КАК МАТЬ РОДНАЯ - ТОЛЬКО ОНА МОЖЕТ ПРЕДОТВРАТИТЬ ТРЕТИЙ МАЙДАН. ПОКА ИДЕТ КАРАТЕЛЬНАЯ КАМПАНИЯ НА НЕЕ МОЖНО СПИСАТЬ ВСЕ: - колоссальные жертвы - резкое обнищание населения - жесточайшую цензуру и агрессивную бандеровскую пропаганду - разгул преступности и отсутствие демократии - не вступление в ЕС - развал страны и практически уничтожение Украины как самостоятельного государства ТАК ЧТО СКОРО ТРЕТИЙ АКТ МАРЛЕЗОНСКОГО БАЛЕТА

ВБ
Вел. Бичківу

у тебе кондіціонер точно на дровах і на дубових

ВБ
Вел. Бичків

От ваша расєя, козломорді штукатури http://espreso.tv/article/2014/06/12/kartyny_rosiyskykh_khudozhnykiv_yakykh_nemaye_u_pidruchnykakh

Х
ххх

Русь +100500!!! І ФАЙНО ДЯКУЕМЕ

Ж
женя

Людей які борються за свої права називати нечестю? Негарно чути це від такої людини.

СУ
Слава Україні!

Дорогі друзі, закарпатські українські патріоти! Агресор веде проти нас інформаційну війну, російська пропаганда не шкодує часу, сил та грошей, і це дає їм певні результати. Програш у цій війні має сумні наслідки - на прикладі Донбасу і інших регіонів бачимо, як 100-200 агресивних проплачених крикунів здатні наробити великої біди серед навіть тисяч проукраїнського, дружнього чи нейтрального населення. В масштабах держави ці наслідки стають ще серйознішіми. Тому, поки наші контрспецслужби розвалені цими самими кремлядями, не будьмо пасивні, реагуймо, спростовуймо і протистіймо, кожен хто як може. Разом - поборемо ватно-лаптьову кірзову чуму, і побудуємо справді вільну, демократичну і процвітаючу Україну! Слава Україні!

Р
Русь

Поздоровляю з нынішньым великым празником! ПОЗДОРОВЛЯЮ ВСІХ ІЗ ДНЬОМ РОСІЇ!

0
007

За роки незалежності розплодилось багато "крис" які ніколи не змиряться з тим щоб працювати чесно на благо свого народу , Вони виросли з тим що все купувалось і та буде продовжуватись , одна надія на Євросоюз , де контроль над грошима , і де нема воровства в таких маштабах як в Україні , другого шляху для нації не існує . ЗНИЩЕМО УКРАЇНСЬКИХ "КРИС " !!!! .

Читайте також