Балога: Підняття цін на газ має стати частиною пропагування альтернативних джерел енергії

10
8

За словами політика, відмова від газу в комунальному господарстві країни може дати економію на рівні 9 мільярдів кубів газу щороку.

"Те, що влада піднімає ціну на газ для населення - це абсолютно логічний крок. Особисто я неодноразово закликав до цього і прем'єр-міністра, і в.о. Президента. Але, на моє переконання, філософія такого кроку повинна заключатися не в тому, щоб люди платили більше, а для того, щоб населення відмовлялося від газу. А це означає, що профільне міністерство повинне залучити громадські організації, місцеве самоврядування до розробки комплексної програми щодо переходу до початку опалювального сезону на альтернативні джерела енергії", - зауважив Віктор Балога.

"Якщо уряд візьме під цю програму кредит ЄБРР і, в залежності від доходу, профінансує від 20 до 50 відсотків перехід кожної сім'ї на альтернативні джерела енергії, успіх гарантовано", - додав він.

"Ще раз повторюю: відмова від газу в комунальному господарстві - це не фантастика. Це те, що реально зробити в перспективі одного року. Економія для країни буде більше, ніж відчутною - на рівні 9 мільярдів кубів газу щороку", - констатував політик. 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ПБ
пропоную Балогови

Проаналізувати роботу Закарпатгаз, і подключити антимонопольний комітет, Поміняти котел на економний, без дозволу (і зміни проекту) на дозволяеться,ШТРАФ, котел коштуе 4 тися(самий дешевий)+3тис. за проект, у приватній розмові, працівники Закарпатгазу розказують що не зацікавлені у зменшенні використання газу, то е їх гроші,Більше газу більше грошей,Отам і знаходиться все зло.А нрод сам зацікавлений у економії, лиш не мішайте.

7
777

ви хотіли майдан?? так получайте свій майдан - долар по 12грн., бензин по 15 грн, типирь газ ще лим Бог знає по кілько буде і будете ви типирь в повній європі!!! за шо боролися на то і напоролися!! а буде тепр ще хуже як будуть вибори опять розкрадуть гроші яцик із юльов і тягнибиком тай будете сидіти у розбитого корита жеброта нещасна!!! ой тепер лим ви будете проклинати тот майдан і усіх ко його організував!!! бо прийшли нові бандьки до власті!!!

М
Майданути

А що робити мені?? я 5 років плотив кредит за автономне опаленняа тепер мені рекомендуть шукати альтернативу... як так можна...слава Україні і таким далбо'бам слава...

Х
ххх

по добыче дров производстсво не закончилось=КАРПАТЫ-КАРПАТЫ!!!!!!!!!!!

S
SOLAR

надо инвесторов на Закарпатье, завод построить по производству солнечных батарей

П
Патріот

Слава Україні! Будемо терпіти! Будемо бадильом грітися і кізяками! Героям слава!

Х
ххх

ціна на газ шось скоро росте і ціна на бензін тоже.Віктор Івановичу-КОЛИ УЖЕ НАЧНЕ ЗАРПЛАТА РОСТИ!!!бо так з такими темпами які типирь е буде недобре.а туй пишуть шо Росія наш ворог-якось наоборот получаеся шо ворог временна влада.може повісте шо треба мало римінь затягнути-да дале уже нікуда го затягувати.мені ся шось каже-треба би галстуки на шиях мало позатігувати-оби боршошки спласли.

Читайте також