Балога: Після важкої артилерії Кремль почав займатися дрібним шантажем

10
8

Народний депутат прокоментував відмову північного сусіда від використання полігону «НИТКА».

"Для мене, як політика, є очевидним, що будь-які стосунки із РФ мають базуватися виключно на чітко прописаних двосторонніх договорах – без домішок політичних зобов’язань і преференцій в обмін на дружбу. І лише після того як ми відкинемо сентименти і перейдемо до нормальних прагматичних стосунків – зможемо жити із РФ так, як живе увесь цивілізований світ", - наголосив народний депутат.

Коментарі

Р
русин

у вас скотів авторититів немає - кожний сам собі пан . хоч і жиє в куріні і жопу пальцями підтирає

В
виборець

теж мені, політик... блєдноє подобіє, не більше... уже більше інтернет-бота нагадує, а не політика. і точно не того політика, яким був колись. що ж із вами сталося, вікторе івановичу?

Д
дівчина

ох цей коментатор... ну невже і справді більше зайнятися нічим?))) смішно вже...

М
Мая

Балогушка перчитався військової літератури. або той, хто замість нього пише. і це би хто ще про сентименти говрив??!!! Нюні розпустив, себе розпустив, бо авторитет то скінчився. Не лізьте так високо, ви ж не бачите, що земля під вашими ногами розходиться.

Е
ев

Любий договір з Москвою вартує дешевше паперу на якому він паписан.

Г
гетьман

який нафіг ти політик???? з тебе такий поліітик як з мене балеріна! ти лиш на фейсбуці свойому зависаєш а діла з тебе мало,такшо не розказуй туй

А
Аня

"виключно на чітко прописаних двосторонніх договорах – без домішок політичних зобов’язань" Так ніби з іншими країнами можна договорюватися - усно. Балога ну прямо капітан очевидність

БГ
баба Галя

знову ми по знанню авіації в переди планети всей

Читайте також