Балога пояснив, чому на Закарпатті не Азаров вирішує, коли починається опалювальний сезон

8
7

Політик зауважив, що не може без іронії спостерігати за тим, як чиновники героїчно розпочинають опалювальний сезон: кому дали тепло, а кому ні, де починати грітися, а де ще можна потерпіти і т.д.. І так кожного року.

"Дивує інше - невже Азаров, чи ще хтось повинен вирішувати, коли в українських квартирах має бути тепло, а коли холодно? Для цього є господар, який вправі це вирішувати сам. На Закарпатті цієї проблеми немає, бо ще до 2010 року ми перевели область на індивідуальне опалення. Тепер кожен конкретний господар - не прем'єр-міністр, губернатор, мер, чи начальник ЖЕКу - вирішує коли дати тепло у свій власний дім. Я вже не кажу про економію енергоносіїв, - зауважив народний депутат. - А цей уряд спроможний лише з екранів телевізорів героїчно починати опалювальний сезон і вносити законопроекти про заборону індивідуального опалення".

Коментарі

7
777

малознающий,но заплативший ..за установку котла 14000 гривандосов... Кто больше? кто меньше? Так кто кого и куда переводил? и за чей рахунок? Коротко, влучно і по темі. Відзначити потрібно наступне: Балога правий у тому, що командувати досить. Я не його прихильник та й іншим не раджу робити з мухи слона. Світ такий яскравий, а ви зосередили всю свою увагу (щоб не казати: злість та ненависть) на двох-трьох персоналіях. Але чому влада тепер зробила все, щоб автономки більше ніде не було - це запитання коментуйте! В чиїх кишенях осідають дотації на тепло, якого мешканці міст не отримують, бо платять за ледве теплі радіатори, як за сеанси у саунах? Чому газовики та електропостачальники диктують свої умови без жодних законодавчих обмежень? Де Антимонопольний комітет, з яких рук він їсть? Нагорі декларують заощадження енергоресурсів, і, тупо, ті ж самі горлопани деребанять бюджетні кошти.

Г
гість

ой...тільки не треба щоб щось вирішували ви,ви понавирішуєте,у вас же за спиною такий довгий етап практики....у фейсбуці.

А
Андрій

>бо ще до 2010 року ми перевели область на індивідуальне опалення. Хто хто перевів? Ви так пишете ніби особисто крутили труби до кожного котла на Закарпатті. Хотів би я на це подивитися

Н
Незалежний

До занаючого. А Ви тут праві, що Балога собі приписав не свої заслуги. Просто треба людині щось писати! І до того, що це все перекрутив. Так люди самі перейшли на таке отоплення, але комусь була надана допомога! Балога просто думає, що в Закарпатті все робить тільки він!

МЗ
малознающий,но заплативший

..за установку котла 14000 гривандосов... Кто больше? кто меньше? Так кто кого и куда переводил? и за чей рахунок?

ДЗ
до Знаючого

Не перекручуйте і не спекулюйте, хто що сказав і коли зробив. Головне є те, що Закарпаття першою із областей перейшло на індивідуальне опалення і коли починати грітися чи мерзнути, аж ніяк не Азарову, Бушку, Балозі чи ще комусь і це не їх заслуги.Ми споживаємо енергоносії і платимо за комунальні послуги, яким користуємося за свої власні гроші і за нас з вами з барського плеча ніхто не платить.А якщо правдиво висказав цю думку нардеп Балога В.І., то ви вразливо і хворобливо реагуєте, тому проблема у вас самому, такому агресивному.

З
Знаючий

Шановний, не приписутйе собі заслуг. Не ви перевели область. так що нічого тут бали собі домальовувати. І повний перехід, якщо не помиляюся, в 11-му був, а не 10-му. Частковий - так, повний - ні. І це не з вашим ім'ям ця подія пов'язана. так це точно, а з ім'ям, якого ви як вогню боътеся - з Бушком. не займайтеся окозамилюванням.

Читайте також