Балога пояснив, чому у справі «Клюєв проти Яценюка» суд не міг винести іншого рішення

4
7

На думку політика, суди припинили своє існування в якості незалежних органів третьої гілки влади.

«Це факт, який і доводити нікому не потрібно. На що в такому випадку може розраховувати Яценюк, Балога, чи ще хтось, якщо судитиметься з представником влади? На все, що завгодно, але точно не на об’єктивність. Тому, у справі «Клюєв проти Яценюка» суд не міг винести іншого рішення», - зауважив народний депутат.

«Особисто я переконаний, що всі ці провокації дійсно організовує Клюєв. Збір бандитів в Адідасах також входить до переліку його неформальних обов'язків. І так думаю не лише я – це давно не секрет для багатьох, хто має хоч якийсь стосунок до політики. Але Печерський суд вважає, що громадську думку можна замінити рішенням суду. ВАСУ думає, що однією ухвалою можна підмінити цілу Конституцію. Тому опозиції не варто сподіватись на суди. Справедливості можна добитися тільки на вулиці», - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

У
українець

а чому сайт дотепер не перейменували на сайт "Баблога сказав..." ?

В
виборець

іштване, тобі много за лизання балогівської сраки платять?)))

I
istvan

Вельми поважні антибалоговці, читати ваші коменти противно, якщо ви так думаєте як тут пишете ,то ви не заслуговуєте кращого життя.

Г
гість

Пробалогівські ЗМІ завжди вирізнялися опублікуванням викриваючиш скандальних документів, то чому ж у цій статті їх нема? Мабуть тому що з юридичної точки зору все вірно, а не так як про це пише Балога у фейсуці

С
сміт

прям професор....пояснив..... який же він розумний той Балога, нема мабуть такого другого в світі...на щастя! хе

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

це дуже нагадує період помаранчевої революції. Правда БВІ ?

F
Fredy

Балога з своїми недолугими заявами в такій же ситуації, як і Яценюк. Звичайно, що ДУУУУЖЕ не хочеться потім привселюдно визнавати, що фобії з фантазіями перемогли здоровий глузд.

Читайте також