Балога пояснив, чому уряд забороняє індивідуальне опалення

7
7

На думку політика, причина у схемі заробітків обленерго.

"Уряд офіційно визнав, що 45% тепла через застарілі мережі втрачається дорогою до споживача. Іншими словами, більшість українських сімей змушені переплачувати фактично вдвічі. Тобто хлопці купили задарма обленерго або створили комунальні підприємства і на них заробляють. Міняти і латати труби не хочуть, кажуть – немає грошей. А всі втрати перекинули на людей", - зауважив народний депутат.

"Тепер питання, чи зацікавлені вони в тому, щоб люди платили лише за те, що споживають? Звичайно, що ні. Тому й уряд забороняє індивідуальне опалення. А парламентський комітет блокує мій законопроект про встановлення газових лічильників за кошти енергогенеруючих кампаній", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Н
Незалежний

Це все не стосується Закарпаття... Тому Балозі лиш би поговорити, а толку 0.

П
петя

і кого думка Балоги цікавить...достав уже

Х
ххх

газ помінявся типирь він мадярський -НО ВСЬО ТАКИ РУСЬКИЙ-туньше і не буде лем усе одгорі

П
пенсіонер

Закарпаття одне із перших в Україні перйшло на автономне опалення.Не уявляю собі, щоб тепер заборонили нашим мешкнцям опалюватися автономно, якщо майже у всіх є дозволи місцевих рад та газовиків на встановлення автономних котлів.Це нонсенс! Людей, хто перейшов на автономне опалення ніяким чином ніхто не заставить переплачувати в 2-3 рази за газ.Люди відчули велику і суттєву різницю в оплаті при централізованому і автоновному опаленні.А мерзнути взимку люди не будуть!

Д"
До "я"

"д...ій країні"- демократичній країні?

Я
я

таке можливе лиш у цій д...ій країні

Е
Еколог

і це чиста правда

Читайте також