Балога пояснив, чому Верховна рада так швидко пішла на канікули

6
3

Напевно, ще жоден парламент, каже політик, за всю історію незалежності, не починав свою роботу так безславно.

«В країні все добре. Законодавча база – просто ідеальна. Виконавча влада настільки сумлінно виконує свої обов’язки, що, навіть, придертися немає до чого. З дотриманням прав людей – проблем жодних. Місцеве самоврядування – сильне як ніколи. Саме тому Верховна Рада, попрацювавши з початку нового скликання всього 4 дні, йде на канікули», – з сарказмом прокоментував Віктор Балога результат сьогоднішнього засідання ВР.

«Напевно, ще жоден парламент, за всю історію незалежності, не починав свою роботу так безславно. Я розумію, що всі втомилися від виборів і хочуть відпочити. Але невже в нових і старих-нових політиків немає амбіцій розворушити це сонне царство і змусити парламент займатися тими проблемами, які вперто не помічають у владних кабінетах?» – наголосив він.

Коментарі

GF
Gulatkan Fedya

і Місцеве самоврядування – сильне як ніколи. Смішно і грішно від життя нашого народу.

І
Іршавський

Це й замітно що у нас місцеве самоврядування дуже "Міцне" і може багато чого зробити коли казначейство заморозило усі рахунки.... Тільки на батьківщині РИГІВ все добре... Банду ГЕТЬ! А Ви п. Балога, працюйте так, щоб вам такого ніколи некаричали!!!

У
українець

СТАЛИНА НА ВАС НЕТ, УВАЖАЕМЫЕ ДЕПУТАТЫ!!!

Читайте також