Балога пояснив, чому з ТВі не буде нічого хорошого

9
2

Народний депутат дав власну оцінку подіям на телеканалі.

«Дуже багато було сказано про ТВІ різними людьми. І напевно, продовжать говорити далі, але, на жаль, це ситуацію не змінить. Чому? Бо по-перше, це влаштовує політиків. Владу влаштовує новий «інвестор» і «генеральний директор». А як ще пояснити блискавичну реакцію держави, яка в перший же день внесла прізвища нових керівників до Єдиного державного реєстру? Будь-хто з нас, навіть, якщо не має стосунку до бізнесу, знає, що за один робочий день не завжди реально взяти в держустанові найпростішу довідку. А що можна говорити про внесення змін до реєстру?», – зауважив політик.

«Опозицію, очевидно, теж усе влаштовує. Вона звичайно не стоїть в стороні і так-сяк обурюється тому, що відбувається. В принципі, так само як і в ситуації з позбавленням мандату Власенка – щоки понадували, заяву виголосили і в найбільш відповідальний момент спустили все на гальмах. Опозицію все влаштовує і по тій простій причині, що член їхньої фракції виступив на одній зі сторін конфлікту. І не просто виступив, а бере активну участь у розборках. І це все відбувається за мовчазної згоди лідера цієї опозиційної фракції. Значить його теж усе влаштовує», – наголосив Віктор Балога.

«Єдині, кого щось не влаштовує – це молодий колектив телеканалу. Фактично, це сучасний креативний клас, який хоче якихось змін в державі і починає з себе.  Вони одні з небагатьох, хто в цій країні ще відстоює принципи журналістики і свободи слова. Так вийшло, що зараз вони єдині, хто відстоює багаторічного інвестора, який вкладав свої кровні в те, щоб опозиція мала хоча б якусь можливість, хоч на якомусь каналі з невисокими рейтингами, висловити свою думку. Як йому ця опозиція віддячила, всі добре бачать», – підкреслив нардеп.

«Яке майбутнє чекає канал? Напевно, на ТВІ припинить нападати податкова, Нацрада з питань телерадіомовлення та інші контролери. Швидкість внесення нового керівництва в реєстр – тому підтвердження. Що чекає на опозицію? Напевно падіння довіри. І з боку громади, і – що не менш важливо – з боку потенційних інвесторів. Я маю на увазі тих, хто готовий вкладати свої кровні в перемогу опозиції. Бо, не будемо кривити душею, жодна партія не живе на членські внески. Що чекає на молодий колектив каналу? З новим керівництвом – нічого хорошого. Чим далі, тим більш стає зрозуміло, що повернути все у статус-кво майже нереально», – прогнозує Балога.

«А громада отримала ще одне щеплення від того, що в Україні більше немає червоних ліній, за які не можна заходити. Можна забрати в депутата мандат, можна приймати закони в буфетах, можна і далі відбирати приватну власність. Навіть, якщо це опозиційний канал. Можна все і відразу, і нікому за це нічого не буде. Ну і останнє. Цього всього напевно б не було (а якщо і було, то не так гладко), якби не зрадники. Чомусь в суспільстві завжди знаходяться люди, готові дозволити будь-кому покористуватися собою в слизьких ситуаціях. Але Бог їм суддя», – підсумував нардеп.

Коментарі

Д7
для 777

апдмин слопал твой комент. Не в тему им наверняка...)))

7
777

Де подівся мій комент?Ось із цього треба починати Балозі.

Читайте також