Балога: поки в Україні будуть політв’язні – до того часу сподіватися на безвізовий режим з ЄС не доводиться

3
2

Політик прокоментував заяву з Єврокомісії, де не називають конкретну дату запровадження безвізового режиму з Україною.

«Скільки б ми не пишалися біометричними паспортами і уніфікацією нашого законодавства, поки в Україні будуть політв’язні – до того часу сподіватися на безвізовий режим з ЄС не доводиться», – зауважує Віктор Балога.

«Інтеграція в Євросоюз – це не бюрократія і аж ніяк не виконання для галочки якихось формальних вимог. Перш за все – це готовність розділяти та дотримуватися цінностей Заходу. Бо для Брюсселю такі поняття як «демократія», «права людини», «свобода слова» – це не просто набір слів. Для них це дуже важливі і принципові речі. Тому владі потрібно приймати політичні рішення і йти на серйозні кроки. Тоді і безвізовий режим, і зона вільної торгівлі, і угода про Асоціацію стануть реальністю ще цього року», – наголошує політик.

Коментарі

Й
йоушко

%= ту.Довги євросоюз не збирається погашати за рахунок Укра їни, яка сама по вуха в боргах.Таких жебраків як Україна в євросоюзі більше, але всі живуть краще за вас.Промисловість вашу не можуть убити ,бо її не має.Хто хоч трохи розума має проголосує за євросоюз.

%
%

ЕС ваше нам не потребно! Их прогнившие и лживые ценности тоже нам не потребны! Наши отцы и деды не для того воевали против европы чтоб мы подарили свою родину кучке банкиров из ЕС! "поняття як «демократія», «права людини», «свобода слова» – це не просто набір слів"- точно, это средства манипуляции и управления ничего непонимающим в глобальной политике и управлении, народом ! зона вільної торгівлі - добьёт наше убогое производство. И еще пора начать говорить правду о ЕС, что это за организация, кем управляется и почему на планете ЗЕМЛЯ она на первом месте по общему внешнему долгу(транснациональным банкам и корпорациям), который не сможет погасить весь совокупный ВВП и золотовалютный запас всех стран ЕС?!!! Живут они красиво в долг и долг растет, за счет кого они собираются его погашать?!!!

Читайте також