Балога: Поляки думають за Україну більше, ніж власна влада

9
7

Народний депутат прокоментував на рішення польського Сейму щодо Волинської трагедії.

"Поляки прямо не назвали «геноцидом» Волинську трагедію. Цікаво, що на це скажуть у Партії регіонів: злочинний польський сейм не підтримав ідею 148 депутатів від більшості? Яка буде наступна ініціатива ПР і комуністів? Звернутися до Росії, щоб Держдума засудила героїв Крут за опір «войскам-освободітєлям»? Чи попросити Кіріла піддати анафемі всіх, хто хоче в ЄС? Іншими словами, поляки думають за Україну більше, ніж власна влада", - зауважив віктор Балога.

Коментарі

I
ISVAN

Zoltan!Візьми аршів переаршуй і посади нові ,а не сиди у компютері і дурні коментарі писати.Людей у яких в душі зависть та ненависть до інших ,яким ліпше в жизни іде, БОГ НАКАЗУЄ.

Z
Zoltan

У меня в огороде пожелтели огурцы. Эта целая катастрофа дла меня, я их очень люблю. Интересно, что об этом думает Виктор Иванович?

Н
народ

Балога, тебя спрашевает народ:ты кто?

М
маня

А кто такой Балога? Такого незнаю.

Я
я

мерс, йоні Ви моральні уроди, або проплачені тролі антибалоганівців. Йдіть краще в церкву та поставте свічку невинно убієнним. А срати на сайтах на Балог лишіть жаливі, він дебіл тому з нього не дивно.

М
Мерс

Вікторе Івановичу. Вам нема більше що обговорювати? Невже в Україні більше нема проблем ні в економіці ні у політиці ні в інших сферах. А єдина проблема - поклоніння давно загиблим ідолам?

Й
Йоні

я не розумію, а шо то він усьо коментує? хто дв йому стільки повноважень? неадекватам у владі не місце.

Читайте також