Балога попередив про політичні наслідки ймовірного оточення в Дебальцеві

4
9

Народний депутат дуже хоче вірити Міністерству оборони, Генеральному штабу, Верховному Головнокомандувачу, що в Дебальцеві немає котла.

- Бо там мої земляки, багатьох з яких знаю особисто. Розумію, що російсько-терористична пропаганда систематично запускає паніку і провокації з метою деморалізації війська та суспільства. Розумію, що це - один із елементів гібридної війни. Та все ж, хочу вірити нашому керівництву, хоча бійці описують зовсім іншу картину. Але! Якщо інформація про котел виявиться правдою, я впевнений, буде інша розмова зі всіма керівниками, які відповідають за проведення АТО. Думаю, в цій державі усі усвідомлюють політичні наслідки ймовірного оточення в Дебальцеві, - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Йогобатько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

9
911

Чи не через це Васюта подав у відставку із посади головного лікаря?

М
мукачівець

перше читав пару правдивих коментарів і уже їх не має. За таке треба руки видьоргувати, а говорять тут постоянно про свободу слова і демократію. БРЕХУНИ,

П
Постаждалий

Балога лише говорить з своїм Фейсбуком. Чому відкрито не піднімає питання у Верховній Раді на народах і т.д.Я ніколи ще не бачив його виступу,та рішучих дій. Підставою є нещодавна аварія в с.Глибоке,де пяна лікарка з Мукачево. наїхала в товпу людей із 300 чол. завдяки чому вбила 2 людей декілька поранено. Балога обіцяв на всю УКРАЇну взяти цю справу під свій контроль, щоб винуватиця понесла покарання. І що сталося: винуватиця давно вдома,судиласґ з Васютою і втграла суд про її звільнення з роботи,і мати клопоче під судом про УМОВНИЙ ВИРОК. Слова і діло розходиться у Балоги

Ч
Читач

Чому ймовірне? Прийде час і все вспливе. Тільки от чи будуть наслідки? Іловайськ показав, що ні...

П
поляк

Вдячність В.І.Балозі за те, що не забуває про нас у важкі хвилини.

Х
холод

Ця "нова влада"-"узурпатор влади", плюс тотальна дезинформація громадськості, навязування думки, свого некомпетентного керування країною. Довели Схід до руїни, доводять і решту.

П
Преторіанець

За Ілловайськ вже відповіли

І
Ігор

І шо далі?

Читайте також