Балога порадив Кремлю обнести Росію великою китайською стіною

7
17

Народний депутат відреагував на заяви з боку російської сторони про санкції проти України у випадку підписання угоди про асоціацію з ЄС.

"Коли вже російські керівники зрозуміють, що Україна - не країна жириновських? Бачу, всезнаючі кремлівські експерти знову продовжують лякати нас, що підпишемо Асоціацію і тоді нам буде дуже важко, бо закриють кордони. Хлопці, так якщо ви такі рішучі, то не чекайте листопада. Закривайте уже! За одно обнесіть себе великою китайською стіною, забороніть своїм попам їздити в Київ, а олігархам скажіть не виїжджати далі МКАДу. Думаю, багато хто вам за це лише подякує", - наголосив Віктор Балога.

Коментарі

М
Магнус

Поясніть, як можна вірити людині, яка від часу до часу змінює свою думку, перебігає від крила до крила, від табору до табору? Від людини яка повсяк час зраджує того, з ким спочатку в одній команді. А реально наайчастіше він зраджував нас із вами, закарпатців. Бо вічно обіцяв "золоті гори", а до діла нічого з обіцяного не стало дійсністю. Лиш кисень безглуздими розмовами перевів.

К
катана

ви гівноїди нікого не шануєте , тож і до вас таке відношення , як до собак .

ДК
до катани

для тебе балога -пан. а для закарпатців-він мудило брезливоє. І НЕЗУЙ удаляти коменти!!!

Е
Екологу

Ану згадай лем хлопче за кого агітував Балога на виборах Президента у 2010 році? Не за нинішнього Гаранта????:))). А гроші ще лем начали одберти:)))

К
катана

Гуцули дурні у вас один пан - Балога , тож шануйте його та бережіть . який не є а ваш . бо як приїдуть донецькі то теперішні гівна покажуться цукерками

П
Податківець

Коментатори "Еколог" і "я" - то Балога) Ніби ми тут всі не знаємо про які 400 лімонів мова. Питання може бути в іншому - десь заникані ще пару сотель лимончиків. От коніскувати би все, а не просто заморозити.

М
мукачівець

балога добре знає чк городинами відгороджуватись від очей людських. 10 років тому відгородив землю на вул Волошина від сиріт інтернатовських собі та й Пітьовови тай вліпив височенну городину.

Е
Еколог

зомбосайти по тиру РІО та Новини Закарпаття стараюся взагалі не переглядати там один срач журналюг які не чули такі слова як етика журналістська , статті з назвами по типу " Балога сидить у себе у синякови та тижнями не виходячи з нього жере там кокс " , я просто в осадок випав коли прочита , інтелектуальний рівень більшості представників ПР на чолі з гарантом незалежності , щоб Ви мене правильно зрозуміли мені хоч одні хоч другі всі одинакові

Я
я

повністю поддержую Еколога

Е
Еколог

міліцішто про які міліони бисіда ??

М
Міліціщта

Псіхує Балога з 400 міліонів:)))))))))))))) це ще лиш початок. Скоро потрібно буде у генпрокуратурі пояснювати звідки 400 міліонів? Кузьмін уже звернувся у Швеейцарський банк із запитом:)))

Е
Еколог

особисто я не проти вашої думки , по лінії арпада відрівзатись від євразійської спільноти і забути про неї як страшний сон

М
Марианна

Тогда пусть Закарпатье отгородит Китайской стеной

Е
Еколог

марианна з якого перепугу вас хтось чимось миає забеспечувати ??

М
Марианна

Балоге надо напомнить,сколько закарпатцев в России,потому,что не может обеспечить людей работой!

М
мукачівка

Противник - ви якшщо некомпетентний - то краще не коментуйте. Читай ЗМІ. До твого відома - деякий час тому назад, секретаріат пана Путіна уже реагував на висловлювання В.І. Балоги, коментуючи його слова з "Фейсбука". Тому - іноді краще мовчати.

П
противник

Сидить Путін на мукачево.нет чи у крайньому разі на фейсбуці, шукає сторінку Балоги і вичитує, "шо то він там написав, шо порадив, як мені бути???!!!!" Не набридло ще цю мурню публікувати, а йому строчити. Йому реально нема чого робити, тільки гроші наші прогулює.

Читайте також