Балога порадив Порошенку не балотуватися на другий термін (ВІДЕО)

6
3

Про це народний депутат заявив у ефірі програми «Український формат», провівши паралелі з аналогічною порадою, яку Віктор Балога дав президенту Віктору Ющенку, коли очолював його адміністрацію.

– Я не ворог президента, я не бажаю йому зла, я бажаю йому успіху, але ці 4 роки показали, що він нікчема, і не може керувати Україною, – зауважив Віктор Балога, додавши, що як у 2014-ому році Порошенко об’єднав всю країну і переміг у першому турі, зараз він об’єднав усю країну проти себе.

– Краще не балотуватися. Відступитись у сторону, час все вилічить, і можливо завтра за це український народ тобі подякує. Він має поступитися і дати дорогу тим, хто зможе цю країну об’єднати і зупинити війну, – наголосив Балога.

Далі – пряма мова.

Коментарі

Ж
Жаль

Жаль у Балоги нету настроение лезть в этот цирк. А так он более техничный претендент чем популист. Наверно как бизнесмен умеет договариваться и это плюс . Но увы у него планов на это нету. Хотя, открою секрет, он смог бы наладить отношения с РФ. А на каких условия - это от него зависит . Не зря он говорит давайте закончим войну. Уже несколько лет говорит . Ему конечно горько что и народ Закарпатья беднеет и уходит в криминал на низшем уровне. Возможно он смог бы транзит газа пролить договор.

Я
я

В цій країні,ще хтось вірить у те,що народ обирає!? Можу лише поспівчувати тому!

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

У нас усі президенти такі, що вже через три місяці після іннаугурації стає ясно- знову вибрали брехача,нікчему, злодія і вже проклинаємо його останніми словами.

Читайте також