Балога: Порошенко продовжує ділити людей на "зрадників" і "патріотів"

2
7

Народний депутат розкритикував чергову рекламну кампанію президента.

– Порошенко продовжує ділити людей на "зрадників" і "патріотів". Він називає виборцями Путіна усіх, хто проти нього. Окей, гайз! Але якщо слідувати вашій логіці, то в першому турі "путіна" вибрали не лише в Дніпрі, Запоріжжі, Одесі і Миколаєві, а й там, де навіть Москва не мріяла - на Волині, на Буковині, в Києві і навіть де-не-де на Галичині, – зауважує Віктор Балога. – Всяке чув. Як українців на Півдні називали ватніками. Як закарпатців обзивали сєпарами. Як робили з угорців Закарпаття ворогів держави. Але щоб гуцулів і галичан називали виборцями Путіна – це вперше. Викликайте санітарів. Уже пора.

Коментарі

О
Отаке

Владислав Сурков, радник та ідеолог Путіна: Чужеземные политики приписывают России вмешательство в выборы и референдумы по всей планете. В действительности, дело еще серьезнее – Россия вмешивается в их мозг, и они не знают, что делать с собственным измененным сознанием. С тех пор как после провальных 90-х наша страна отказалась от идеологических займов, начала сама производить смыслы и перешла в информационное контрнаступление на Запад, европейские и американские эксперты стали все чаще ошибаться в прогнозах. Их удивляют и бесят паранормальные предпочтения электората. Растерявшись, они объявили о нашествии популизма. Можно сказать и так, если нет слов.

В
Ваня

Я не е фанатом Балоги але розумні речі даколи каже.. Най балатіруеся у призиденти.. поддержка буде

НН
Наталья Николаевна

ВЫ как всегда правы ВИКТОР ИВАНОВИЧ !!!

З
ЗЕ

Це така тактика у пеці, головне наобіцяти гори й доли,можливе і не можливе, щоб і дальше залишитися у владі!!!Якщо не він то путін, а ще на кінець скаже,що Гітлер з гроба встане, якщо не він!!! Пеця вже поїхав,кришу рве,жирний хряк має помішатися за то все,що він наробив в Україні!!!А ще головне, основна проблема в Україні та й по світу,що жиди при владі!!!

Я
ярослав

пошкодуйте пЕТРА Олексійовича він 5 років робив усе для того шоби ми жили по новому так як циган кормив коня - ще кіби динь не їв та уже привикби.

Ф
Феєр

Для порошенка закарпатці сепаратисти та путінці. Для нього в Закарпатті патріоти депутати лунченко та пітьовка з здурівшим документи москалем. НАРОД ЦЕ РАДУЄ,п@ідерів всього троє і порошенко

П
Правда

останні виступи "гаранта" дуже жалюгідні. це кінець. і слава богу. цього попробували, попробуэмо і іншого. для порівняння

Читайте також