Балога – Порошенку: через місяць при владі – «двійка» за реформи

7
11

Народний депутат зауважує, що президент Порошенко вже понад місяць, як на посаді, але за цей час із-під його пера не вийшло жодного указу чи розпорядження, яке міняло б зашкарублий стан справ у країні.

– При владі і далі залишаються персонажі, які працювали як проти Майдану, так і проти Петра Порошенка як політика. Більше того, Президент, як гарант Конституції, досі не звільнив сумісників, які в порушення норм Основного закону, працюють під його керівництвом. При цьому сам Глава держави повсюди анонсує реформи, які треба проводити. Каже, що набирає до своєї команди суперефективних менеджерів. Однак ефекту не видно. Навіть угоду про асоціацію з ЄС в Раду ці «керівники нового типу» не спромоглися внести. І з усього реформаторського пориву Банкової – тільки кадрові укази та укази про нагородження. Тобто через місяць при владі – «двійка» за реформи, – зауважив Віктор Балога.

Коментарі

Я
я

Ще не вмерла ненька Украина? Ничего зимой умрет. Реформы уже не помогут, это конец

СС
Свобода слова существует ?

Почему все на модерации ? Странно...

В
Вася

SOS!!!! Розберіться спочатку із своїми депутатами ЄЦ, які регіонала кладуть деректором друкарні в Іршаві!!!!

І
інаш

Щось незрозуміле твориться - це вже не тільки дивує... пора за роботу братися.

ДС
до Слава Велкой Украйне!

Ти ще напиши "спочиВається". Патріот хренов!

Ч
Читач

Віктор Іванович беріть владу на Закарпатті у свої руки ! Давайте створимо мітинги по всім містам області у вашу підтримку я можу легко це організувати !

УЕ
Усе еще тильки спочинается!

ла-ла-ла

СВ
Слава Велкой Украйне!

Усе еще тильки спочинается!!!

СС
свобода слова... :)

aaa

:
:)

свобода слова...

П
пенсіонер

Правильно каже В.І, як було так і є.Деякі депутати, як шльондри, лігають під любу партію яка при владі,бо самі і далі хочуть керувати, особливо на Закрпатті!!!

Читайте також